15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

02samsat

02samsat

Üye
22.08.2011 Saat 12.24 hala TIK yok.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Herkes ayakta, Gözler son düzlükte...
Ayrıl da gel "Anna"... :D

nosferattu

Üye
şimdi oviye düşse aynı anda telefonada düşermi güncelleme

accman

accman

Üye

Sabırlı ve meraklı bekleyiş sürüyor...
Tik...tak...tik....tak....
Her geçen saniye, leğene düşen su damlası gibi kulağımda şıpırdıyor...

çok sanatsal bir dil kullanmışsın hocam..forumda alışık olmadığımız şeyler bunlar :D
beğendim :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bugün Geleceği Kesin Mi? Salı Da Olabilir.

o.basar86

o.basar86

Üye
Navi'ye düşmeden ovi'ye düşmesi imkansız. Henüz Navi'ye düşmedi. Bence bugün fazla ümitli olmayın arkadaşlar..

omer.1310

omer.1310

Üye
Navi'ye düşmeden ovi'ye düşmesi imkansız. Henüz Navi'ye düşmedi. Bence bugün fazla ümitli olmayın arkadaşlar..
aynen öyle şuan son kez baktım ve liste aynı duruyo yarın akşama kadar bi daha kontrol etmeyi düşünmüyorum boşuna zaman harcıyoruz bunun başında en güzeli hiç takmamak lazım:) yarın akşam bakarız

accman

accman

Üye
c6-01 için konuşuyorum
fw listesinde günlerdir değişiklik yok...bu konunun açıldığı gün yapıldı hepsi daha da bişey çıkmadı.. bugün navifirm'e düşeceğine bile inanasım gelmiyor...

gokmena

gokmena

Üye
halen bişe yok.
navifirm de bir sorun da yok.. giriliyor yani

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar alman annası yükleyenler betalabs'dan kamera güncellemesini yüklesnler

_ardaa

_ardaa

Üye
Yalnız navi ve ovi'de aynı anda gözükmesi muhtemel, çünkü ovi suite sürekli hata veriyor güncelleme denetleme kısmında.

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Arkadaşlar ben sıkıldım bugün mü yarın mı gelcek bu Türkçe Anna !

marmaraisland

Üye
evet durmadan hata veriyo bu güncelle kısında ovi ve ceptende hata veriyo sizdede oluyomu

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Biri cevap versin Türkiye için uygun olan orjinal Türkçe Anna'yı C7'me ne zaman yükleyebileceğim ? !!!

_ardaa

_ardaa

Üye
Biri cevap versin Türkiye için uygun olan orjinal Türkçe Anna'yı C7'me ne zaman yükleyebileceğim ? !!!

Uğraşıyoruz bugüne yetiştiririz heralde.

bu kadar sayfa mesaj yazılmış biraz forumu araştır bak bakalım neler yazıyor.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bugùn Olmadı. Yarın.

*Krosaki*

*Krosaki*

Üye
Uğraşıyoruz bugüne yetiştiririz heralde.

bu kadar sayfa mesaj yazılmış biraz forumu araştır bak bakalım neler yazıyor.

Araştırdım ve kafam karıştı :S Biri Pazartesi der Biri Salı der.Biri Çin der Biri Alman der.Biri Navifirm der öteki Ovi der :S Kafam allak bullak oldu :S Sadece Türkiye için olan Türkçe orjinal Anna'yı istiyorum :S

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

Bekleyiş sürüyor... :D

(Dipnot: Ovi'de bir hareketlilik var sanırım. Hizmete bağlanılamadı diyor. Yada şuan bütün Maxicep ailesi Anna yoklaması yüzünden Ovi'yi göçertmekle meşgul)

_ardaa

_ardaa

Üye
Çıktığı zaman telefonu usb ile bağladığında Ovi Suite açılır ve seni uyarır güncelleme var diye, henüz yok bekliyoruz bizde.

Üst Alt