15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

debug06

Üye
Konu başlığı mutlu sondu ama Türkiye için pek gecerli olmadı C7 de milim değişme yok.
neden hep biz ikinci plandayız anlamış değilim.
Nokianın telefon sattığı ülkelerden acaba kacıncı sıradayız %50 nin üzerindeymişiz
kaynak

nokia bunu bildiği halde ilk çıkacak ülkeler arasında olmamız gerekirken yaptığına ne denir.
Ben sahsen üzerime alınıyorum.bu benim Türklük gururuma dokunuyor. Şu an C7 kullanıyorum.
Sırf bunları gördüğümden duyduğumdan dolayı birdaha nokia alırmıyım asla.
Android,Iphone günceleme çıkardığı anda anında Türkiyede gözlerimle kaç kere şait oldum.
Ama Nokia ben paramı alırım kim takar Türkiyeyi

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Konu başlığı mutlu sondu ama Türkiye için pek gecerli olmadı C7 de milim değişme yok.
neden hep biz ikinci plandayız anlamış değilim.
Nokianın telefon sattığı ülkelerden acaba kacıncı sıradayız P nin üzerindeymişiz
kaynak

nokia bunu bildiği halde ilk çıkacak ülkeler arasında olmamız gerekirken yaptığına ne denir.
Ben sahsen üzerime alınıyorum.bu benim Türklük gururuma dokunuyor. Şu an C7 kullanıyorum.
Sırf bunları gördüğümden duyduğumdan dolayı birdaha nokia alırmıyım asla.
Android,Iphone günceleme çıkardığı anda anında Türkiyede gözlerimle kaç kere şait oldum.
Ama Nokia ben paramı alırım kim takar Türkiyeyi

Aynen...
Neden Türkiye güncellemelerde ve yeni model nokiaların gelişinde hep en sonlarda yer alıyor?

karaboga_1890

karaboga_1890

Üye
50 yeni özellik bunda mıydı ?

altannemre

Üye
Ovi store ye girmiyo çözüm yolu nedir defalarca format attım sürekli yükleniyo diyo ne yapmam gerek

nameste108

Üye
yarın çıkacaksa naviye düşmesi gerekmiyor muydu?

altannemre

Üye
Ovi hakkında yardım lütfen

rafet383838

rafet383838

Üye
nokıa yı aradım ve yogunluktan oldugunu söledıler bana ovıye gırmemesının sebebını ama sallıyolar bence bendede oluyo bazen gırmıyo devamlı yuklenıyor dıyo anna yuklemedım daha ben

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
telefon dilini ingilizce yap. Ondan sonra yukle.

ahoscl

Üye
düştümü oviye artık saat 12 yi geçti nokia bizi cok seviyor galiba en son bize düzenli halini veriyorlar baksanıza

realplayer2

realplayer2

Üye
hala yok:):)

cardanadam

cardanadam

Üye
geldimi geldimi:D

altannemre

Üye
Ovi de bakın meet symbian anna var ben yükleyemeden Ovi bozuldu ya

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Bence yarın sabah-öğle arasında Navifirm'e ondan birkaç saat sonra öğle-akşam arasında da Ovi'ye düşer :D

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
NaviFirme baktım hala yok :( :(

sulkoc

Üye
Cacheyi boşaltın yeni firmware gözükecek ama daha tüm kodlar yok.

realplayer2

realplayer2

Üye
bekleyin bence arkadaşlar naviyle uğraşmayın zaten Oviye düştüğü an telefon yazılım güncellemesine de düşmesi lazım en sağlam telefondan güncellemek hiç hata vermiyo çünkü:)

altannemre

Üye
bana biriniz Ovi programı link gönderin lütfen girmiyo yükleniyor diyo hep ya lütfen yardım

Üst Alt