15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

apolayn

Üye
o dosyanın adı orda çıkmıyo işte :S

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html bu konuya bakarak işlemleri tekrarla istersen

fntked

Üye
ben yüklerken ona dikkat etmedim. sadece eksik dediği dosyayı sildim yükledim.
indirdiğin dosyayı bi kontrol et. 0599762 kodlu yazılımı yükledim ben dark grey germany
0599819 kodlu olanı yüklüyorum bende. germany i yüklesem ne değişir

----------Eklendi @ 12:26:34 ---------- Yazıldı @ 12:25:25 ----------

http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-s-3-telefonlara-nasil-flash-atilir-n8-uzerinden-anlatilmistir-441267.html bu konuya bakarak işlemleri tekrarla istersen
benim telefonnum şuan ölü ama. açılmıyor

apolayn

Üye
0599819 kodlu olanı yüklüyorum bende. germany i yüklesem ne değişir

----------Eklendi @ 12:26:34 ---------- Yazıldı @ 12:25:25 ----------

benim telefonnum şuan ölü ama. açılmıyor
kardeş ona bişey diyemem benim fazla bilgim yok senin işini daha tecrübeli biri çözer

fntked

Üye
onu deniyim ben bide. yinede teşekkürler

manisaa

manisaa

Üye
telefonun açma tuşuna bastıgın zaman titriyorsa çalışır düzgün yükleme yapman lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pazartesi çıkacaksa şafak:1, olmadı salı günüyse: 2...
Az daha sabır :D

rafet383838

rafet383838

Üye
gelır ıns

swiss47

Üye
telefonu açılmayan arkadaşım sanırım senin telefon öldü artık . sen eski versiyonu yüklemeye çalıştığın için telefonun versiyonları çakıştı. benim başımada geldi . telefonu servise vermek zorunda kaldım. ve telefonun anakartını değiştirerek bana geri verdiler. sanırım senin kide öyle oldu ...

apolayn

Üye
1453

_ardaa

_ardaa

Üye
Artması normaldir insanlar msn mantığında mesaj yazıyor, 2 kelimelik tek cümlelik mesajlar yazıyor gerekli gereksiz herşeyi yazıyorlar bu gidişle pazartesiye 3000'i bulur bu sayı.

altannemre

Üye
Ovi mağaza da meet symbian anna var o nedir Arkadaslar

----------Eklendi @ 17:14:27 ---------- Yazıldı @ 17:10:37 ----------

symbian anna güncellemesi Arkadaslar:) yükleyin ama ıngilizce Türkçe gelince Türkçe nasıl yükleyebiliriz bilen varmı

----------Eklendi @ 17:17:00 ---------- Yazıldı @ 17:14:27 ----------

symbian anna güncellemesi Arkadaslar:) yükleyin ama ıngilizce Türkçe gelince Türkçe nasıl yükleyebiliriz bilen varmı

SilentOne

SilentOne

Üye
yükleyin beyler:D

Üst Alt