Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
FlighTAiR
Üye
euro2 dg germany'yi yukle.
Cruzer_Contour
Üye
germany de sıkıntı olmaz dimi dostum?
FlighTAiR
Üye
sıkıntı yasayacagin birseyi sence soyler miyim? Hem sen downgrade'de yapmayi biliyorsun, sıkıntı olsa halledersin
nokıa_n8
Üye
Arkadaşlar hepiniza afiyet olsun,ALLAH kabul etsin
Sağ ol arkadaşım başımız sağ olsun tel. e bihaller olduya bakalım havale geçirdi garibim
polluxea♪
Üye
werdinmi servise
shanol28
Üye
arkdaşlar bende yurtdışı n8 var pasaport kayıtlı product kodu 059C8T6 bu kod türkiye kodu olmadığına göre benim güncellemeleri dah önce görmem gerekmez mi ben ne telde ne de ovi suite de göremeiyorum anna güncellemesini acaba yanlış mı düşünüyorum
rafet383838
Üye
ne zaman gelecek yahu bu gelsede guncellesek artık
polluxea♪
Üye
daha war kardes germany at
rafet383838
Üye
atmayı bılmıoz kı bılsek yapcaz salı gunu nokıa kesın demıs ama bılemıyorum artık olurmu olmazmı :d
polluxea♪
Üye
ögren kardes bende blmyodm ama ilk atısım da ögrendm bosuna bekleme yani ama sen bilirsn yne de
arkdaşlar bende yurtdışı n8 var pasaport kayıtlı product kodu 059C8T6 bu kod türkiye kodu olmadığına göre benim güncellemeleri dah önce görmem gerekmez mi ben ne telde ne de ovi suite de göremeiyorum anna güncellemesini acaba yanlış mı düşünüyorum
turkıye olmadıgına göre görmen gerekır sıtede bazı turkıye den alınmayan telefonlar resmı olarak guncelledıler telefonlarını ama turkce dıl sorunu oluyo
_ardaa
Üye
Senin cihaz kodu içinde güncelleme çıkmamış o yüzden, her yurt dışı koduna çıkacak diye mecburiyet yok, cihazın anna yayınlanmış ülkeler arasında değil henüz.
rafet383838
Üye
turkıyede satılıp turkıye ımeıllı olmayan telefonlarda cok nokıa shoplardan alınmayanların cogu öyleymıs
polluxea♪
Üye
arkadaslar 5800'a da güncelleme gelms galiba dikey klavye fln gelms arkadaslar öyle söylüyo bnm
shanol28
Üye
sağolun arkadaşlar cvplarınız için birde bu kod hangi ülkeye ait onu sorucam son bir soru daha bilgim pek yok bu konularda naviden phoneix ile güncelleme yapcam telefonda ki dsoyalar silinirmi