15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
dead flash denedinmi?

orjinal yazılım üzerine yani anna nın üzerine tr eski yazılımı atmaya çalıştım phoenix hata vermeye başladı produc kodu hatası biraz zorlayınca tel kafayı yedi sapıtmaya başladı pc falanda görmüyordu senin anlıyacağın telefon servislik oldu. Bugün götürüp verdim.

deadflash olayını pek bilmiyorum tel. kurtulurmuydu acaba

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Kurtulurdu. Keske vermeseydin.

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
... butonuna bastığımda

bu çıkıyo ve tamama bastığımda

bu çıkıyo anlamadım gitti valla

ewet arkadaşlar bu sorun bendede çıkıyordu nedenini bir türlü bulamadım bilen arkadaşlar yardımcı olabilirlermi bu önemli bir konu forum daki arkadaşlara yardımcı olalım lütfen.:alkis TEŞEKÜRLER

karasahinemre

Üye
doğru yere attınız dimi RM-596 klasörünü

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Kurtulurdu. Keske vermeseydin.

Valla arkadaşım akşam geç saat lere kadar uğraştım telefonu pc de görmeyince baya korktum zarar veririm diye mecburen servise vedim.

bir arkadaş deadflash tan bahsetmiş nasıl olduğu konusunda pek bilgimde yok zaten. Bakalım beklicez

FlighTAiR

FlighTAiR

Üye
Valla arkadaşım akşam geç saat lere kadar uğraştım telefonu pc de görmeyince baya korktum zarar veririm diye mecburen servise vedim.

bir arkadaş deadflash tan bahsetmiş nasıl olduğu konusunda pek bilgimde yok zaten. Bakalım beklicez

Parca falan degistirecegiz falan derlerse izin verme, al telefonunu buraya gel.

Luaz.

Luaz.

Üye
arkadaşımın n8 telefonu var. genelde phoneix ile atıyorsunuz sanırım yazılımı. ben 5800da jafla atıyorum. n8ede jaf'la atsam bir problem çıkar mı? yoksa illaha phoneix ile mi atmak gerekir?

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
doğru yere attınız dimi RM-596 klasörünü

konuyu açan arkadaşı bilmem ama ben RM-596 klasörünün içine attım aynı hatayı verdi (dp2.0 dp1.0) gibi yazdığımdada telin orjinal kodlarını görüyordu yalnız ben ovi den güncelleme yapmıştım oda orjinal sürüm cikti haliyle türkçe dil gitti üstüne euro 2 yapmaya çalışınca bu hataları vermeye başladı oysa daha önce yine ovi den güncelleme yamıştım ve üstüne türkiye variyant ını sorunsuz bir şekilde flash lamıştım bu sefer böyle oldu. sorunun sebebini bilen veya bulan arkadaşlar yazabilirlerse bilgi sahibi oluruz.TEŞEKÜRLER

karasahinemre

Üye
konuyu açan arkadaşı bilmem ama ben RM-596 klasörünün içine attım aynı hatayı verdi (dp2.0 dp1.0) gibi yazdığımdada telin orjinal kodlarını görüyordu yalnız ben ovi den güncelleme yapmıştım oda orjinal sürüm cikti haliyle türkçe dil gitti üstüne euro 2 yapmaya çalışınca bu hataları vermeye başladı oysa daha önce yine ovi den güncelleme yamıştım ve üstüne türkiye variyant ını sorunsuz bir şekilde flash lamıştım bu sefer böyle oldu. sorunun sebebini bilen veya bulan arkadaşlar yazabilirlerse bilgi sahibi oluruz.TEŞEKÜRLER

ben de ovi güncelleştirmesi üzerine kurdum products klasörüne attınız doğru bi şekilde tekrar deneyin

karasahinemre

Üye
dead phone usb flashing üst konuda var sorunsuzca yapabilirsiniz

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Salı günü gelecekmiş.

Haydaaa ne Salı'sı yaw, tam da Pazartesi'ye odaklanmışken, iple çekerken...
Pazartesi akşamına kadar gelsin artık mümkünse... Salı sallanır, Çarşamba çarşafa dolanır sonra...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye

ben de ovi güncelleştirmesi üzerine kurdum products klasörüne attınız doğru bi şekilde tekrar deneyin

ewet arkadaşım aynen öyle nokıa/phoenix/products/RM-596 ben daha öncede yaptım bunu ve hiç sorunla karşılaşmadım

----------Eklendi @ 17:39:01 ---------- Yazıldı @ 17:32:55 ----------

Her sekilde hallederiz. Pc'nin teli gormesine gerek yok.

Şu hale bakın nelerle uğraşıyoruz bi ANNA yüzünden. bakalım bir sonuc alamassam uğraşırız

----------Eklendi @ 17:53:41 ---------- Yazıldı @ 17:39:01 ----------

dead phone usb flashing üst konuda var sorunsuzca yapabilirsiniz

Üst konularda arıyorum fakat dişe dokunur bir bilgiye rastlamadım bildigin varsa resimli anlatım falan link atarmısın. genelde benim gibi sorunu olanlar var

----------Eklendi @ 18:59:39 ---------- Yazıldı @ 17:53:41 ----------

Her sekilde hallederiz. Pc'nin teli gormesine gerek yok.

Arkadaşlar kvk telefonu halledemezse istanbula göndereceğini söyledi. göndermeyip burada halledebilirmiyiz hayata dönermi

_ardaa

_ardaa

Üye
Anna yüzünden başına gelmedi bunlar aceleciliğinden, 3 gün daha sabredemediniz mi her yerde yazdık çizdik 3-5 gün için riske girmeyin bu işlerden pek anlamıyorsanız yapmayın diye, servis İstanbul derse telefonunu geri al burada Dead Phone Usb Flash var onu yaparsın düzelir.

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Anna yüzünden başına gelmedi bunlar aceleciliğinden, 3 gün daha sabredemediniz mi her yerde yazdık çizdik 3-5 gün için riske girmeyin bu işlerden pek anlamıyorsanız yapmayın diye, servis İstanbul derse telefonunu geri al burada Dead Phone Usb Flash var onu yaparsın düzelir.

Hocam doğru söylüyorsunda telefon yurt dışından geldiği için zaten ovi den güncelleme yapamıyacağımız için beklemek istemedik daha önce 14.2 sürüme flash ladım sorun olmamıştı. bu sefer ülke kodu problemi çıktı. Kendimi haklı çıkarmaya çalışmıyorum bu işleri bilirsiniz her zaman olur.

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi üzerinden neden güncelleme yapamayacaksın ki ülke ve ürün koduna uygun güncelleme çıkmışsa ovi'de telefonu bağlar güncellersin, hiç olmadı telefon üzerinden güncellersin, gerçi olan olmuş artık şimdi senden ücret talep ederlerse veya İstanbul'a göndereceklerini söylerlerse geri al burada konular var bilgisayarın telefonu görmesi şart değil düzeltebilirsin kendin.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşlar n8 e euro 2 dg 0599761 kodlu fw yi flashlasam sıkıntı olurmu dark grey kasa eğer yükleyenler varsa bi yardımcı olsunlar...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
Ovi üzerinden neden güncelleme yapamayacaksın ki ülke ve ürün koduna uygun güncelleme çıkmışsa ovi'de telefonu bağlar güncellersin, hiç olmadı telefon üzerinden güncellersin, gerçi olan olmuş artık şimdi senden ücret talep ederlerse veya İstanbul'a göndereceklerini söylerlerse geri al burada konular var bilgisayarın telefonu görmesi şart değil düzeltebilirsin kendin.

Büyük bir ihtimalle pazartesi mesaj atarlar olmadı kendim gider alırım yalnız oradaki teknisyen yığın deposuna ulaşamadığını falan söylemiş ne demek istediğini anlamadım

Üst Alt