15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
n8 e alman annası yükleyen birisi varsa yardımcı olabilirmi?

debug06

Üye
Biriside konu açmış Anna Ovi ye geldi diye :)
konuyu açan arkadaşa oldukça içimden iyi niyetlerimi bildirdim.

• Beğen
Tepkiler: DenizhaNq
septisist

septisist

Üye
daha sonra yurt dışından olduğunu yazmış ama başlığa yazsaydı daha iyi olurdu tabi

ErcanSenn

ErcanSenn

Üye
ahahaha iyimişti :)

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
anna nın ustüne tekrar anna kuran varmı phoenix hata veriyor neden acaba.

ozggurr

ozggurr

Üye
Biriside konu açmış Anna Ovi ye geldi diye :)
konuyu açan arkadaşa oldukça içimden iyi niyetlerimi bildirdim.

debug haddini asma, o konuyu ben flash atip riske girenler atmasin az daha sabretsin, eli kulagindadir diye actim. bos laf edip sayip sovecegine, foruma faydali bilgi ver, somurme, paylas...

----------Eklendi @ 21:07:39 ---------- Yazıldı @ 21:05:36 ----------

ahahaha iyimişti :)

bu foruma ne verdin de kufredene aahahahaha iyi etmissin diyorsun! sen daha iyi basliklar ac acabiliyorsan... foruma ne verdin de ne almayi bekliyorsun forumdan?

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Pazartesi'ye kadar 1..2..3...tıp!

Türe

Türe

Üye
Tamam arkadaşlar özgür iyi niyetinden konu açmış sizde yanlış anlamışsınız . Boşuna yüklenmeyin . Olay büyümesin

debug06

Üye
debug haddini asma, o konuyu ben flash atip riske girenler atmasin az daha sabretsin, eli kulagindadir diye actim. bos laf edip sayip sovecegine, foruma faydali bilgi ver, somurme, paylas...

----------Eklendi @ 21:07:39 ---------- Yazıldı @ 21:05:36 ----------

bu foruma ne verdin de kufredene aahahahaha iyi etmissin diyorsun! sen daha iyi basliklar ac acabiliyorsan... foruma ne verdin de ne almayi bekliyorsun forumdan?

herkes farkında uzatma sesini kes herkes tepkisini verecek elbette insanları yanıltamazsın
ben kimseye küfretmedim içimden iyi niyetlerimi bildirdim dedim.
uzatan sensin.
sen kötüye çektiysen bu benim problemim değil!!!!

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
çarşı karışmış...

resulalan

resulalan

Üye
arkadaşlar herşeyi sorunsuz yapıyorum ama buraya geldiğimde bu boş olan yerlerde yazı olması gerekmiyor mu

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
dostum o "..." olan butona tıkla dosyayı seç...

_ardaa

_ardaa

Üye
Birkaç gün daha sabretsen aslında hiç bunlarla uğraşmana riske girmene gerek kalmaz, hatta bu gidişle sen flash atamadan ben ovi'den güncellerim:)

resulalan

resulalan

Üye
Birkaç gün daha sabretsen aslında hiç bunlarla uğraşmana riske girmene gerek kalmaz, hatta bu gidişle sen flash atamadan ben ovi'den güncellerim:)

yaw aslında bende yapmak istemiyorum ama merak işte hiç yapmadım son noktoya getirip bırakacaktım zaten ama belkide yapardım yani sadece öğrenmek istedim bilenler cevap verirse sevinirim
ayrıca arda tavsiyen için teşekkürler forumu takip ediyorum bu tavsiyeni herkese veriyorsun kimsenin cihazına zarar gelsin istemiyorsun tekrar teşekkürler

gablocu

gablocu

Üye
ilk defa flaslama işi yapacam n8 için variants kısmından hangisini seçmem gerek?

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
hay annasını tikeyim gitti canım telefon ne pc göruyor nede ovı hastanelik oldu anlasılan.:vur

gablocu

gablocu

Üye
gri renkli n8 için hangisini seçmem lazım lütfen yardım?

debug06

Üye
arkadaşlar telefonlarınıza cidden eziyet ediyorsunuz az sabredin.
Bu cihazlar 100 150 liralık değil bence bekleyelim oviden yukleyelim.
Herşeyi usulune göre yapmak en sağlıklısı.yapılan hatalar sonucu serviste beklemektense 3 5 gün daha bekleyip gönül rahatlığı ile kullanmak en güzeli değilmi :)

Üst Alt