15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

rafet383838

rafet383838

Üye
telın turkceyse turkce modu gıder format gerektırır tekrardan malesef arkadasım bu sorunu yasayanlar var

mustimix41

mustimix41

Üye
arkadaslar alman annası yukledim fakat müziklere girdigimde 300-400 civarında ses dosyası buldu oyun yada programlara ait attıgım video ve resimler galeride gorunmuyor ama dosya yoneticisinde war boyle bi sorunla karsılasan yadan bilen biri warsa yardımcı olurmu ?

ager34

Üye
müzik çalardaki bilinmeyen klasörünü silin tamamdır bilinmeyen klasörünün içine geliyor klasöre basılı tutun ve sili şeçin ok

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ya arkadaşlar konuya biraz fransız kaldım bu alaman annasını benim n8 e nasıl yükleriz yani kodu ne bu arada dark grey kasa

_ardaa

_ardaa

Üye
ya arkadaşlar konuya biraz fransız kaldım bu alaman annasını benim n8 e nasıl yükleriz yani kodu ne bu arada dark grey kasa

Acele etme en fazla 1 hafta içine Ovi'ye gelir zaten flashla falan uğraşma derim ben.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
benim için sıkıntı değil flash falan ama hangi kodu flashlicam onu bileyimde naviden çekelim yazılımı...

_ardaa

_ardaa

Üye
euro2_germany yazanı 0599762 olması lazım

sıkıntı yada değil onun için demedim ama şurda az bir süre kalmışken bana flashlamak hiç mantıklı gelmiyor çünkü başka ülke kodu, farklı sorunlar yaşayabilirsin.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
aslında haklısın biraz dişimizi sıkıp beklemek daha mantıklı gibi...

WebStyle

WebStyle

Üye
Hayret neredeyse hemen hemem tüm ülkeler var gibi bu Türkiye'yi niye yüklemediler anlamadım gitti..

Aege

Aege

Üye
Ovi'den yükleyin sonra şu sorunum oldu bu sorunum oldu demeyin.Olurda telefona birşey olur,garantiye gitmesi gerekirse adamlar product kodu aynı olsa bile anlıyorlar.

_ardaa

_ardaa

Üye
zaten birkaç kişi Nokia destek hattını aramış pazartesi bize de gelecek demişler ne kadar doğru bilmiyorum ama gelmezse bile 1 hafta en fazla sürer, bende flashlasam mı diye kararsızdım ama beklemeye karar verdim, legal olan her zaman iyidir, zaten Anna üzerine 3-4 güncelleme aha var ama naviden flashlayanlar telefonun tarihini ileri almadan güncellemeleri göremiyor.

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
ardaya katılıyorum ayrıca ben ilk başta çin annasını yüklemiştim sonra babam kızdı falan düşürmek için 3 saat uğraştım sabah 5 te uyumuştum en çok korktuğum hatlarda uyumsuzlık falan olur cortlarız...

Mareşal

Üye
e7 ye oluyormu bu?

_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi'ye geldiğinde E7 içinde güncelleyebileceksin, E7-00, C6-01, C7-00 ve N8-00 için geldi bu güncelleme.

• Beğen
Tepkiler: Mareşal
septisist

septisist

Üye
iyi ki internetim yok yoksa şimdiye kadar flashlamıştım teli:d:yaşasın oviiii (tabi gelirse):off:

Mareşal

Üye
teşekkürler

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Hımmm Ovi'ye pazartesi gelecekse, biraz daha sabredelim bakalım...
Çooook uzun bir haftasonu olacak çok :(

Üst Alt