15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

illegalize00

Üye
peki extra bi artısı varmı peki ?

mustimix41

mustimix41

Üye
belleye gelin belleye xD

Türe

Türe

Üye
dosyalardan seçili olanları indirip kurmanız yeterlidir hepsine gerek yok :oke: dosya eksik hatasını da optionsdan o dosyayı silerek halledebilirsiniz :oke:

eyo18

Üye
arkadaşlar oviden yenı hesap açsak yaşadığı yeri birleşik krallık olarak seçsek yada almanya ondan snra açtıımız hesabı teli pcye bağlayp ovi suitte açsak güncelleme gözükür mü?

wratH!

wratH!

Üye
arkadaşlar oviden yenı hesap açsak yaşadığı yeri birleşik krallık olarak seçsek yada almanya ondan snra açtıımız hesabı teli pcye bağlayp ovi suitte açsak güncelleme gözükür mü?
anna uygulamalarını yükleme sıkıntısı için diyorsan olabilir ama telefonu anna yapmak için diyorsan olmaz anna product code a göre gelir yani eğer telefonu türkiyeden aldıysan ve oviden güncelleyeceksen beklemelisin.

oguzk582

Üye
beyler bende güncelleme bölümünde . Cihaz yazılımı. Pc kullanarak güncelle dıye birşey var bi tane. Flash falan atmadım

mh.

mh.

Üye
arkadaşlar ben navifrmden euro 2 kodunu indirdim phoneix ile update yaptım cihaz bilgilerim olduğu gibi duruyor sanki Oviden güncelleme yaptım gibi.. Cihaz tamamiyle türkçe olarak alışıyor. Türkiye kodunu bekleyen arkadaşla bence daha fazla beklemesin euro2 yüklesinler. Bu arada cihaz süper oldu hız görünüm falan hepsi süper:) bakalım belle nasıl olacak

engin_erg

engin_erg

Üye
arkadaşlar bazı uygulamaları dili ingilizce yapınca yüklüyor türkçe yapınca yüklemeyi iptal ediyor uygulama yüklemek için ingilizceye çevirmek gerekiyor bunun sebebi product'en dolayı olabilir mi?

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
ewet arkadaşlar naviye yine girilmiyor istermisiniz tr varyantları yuklensin.

----------Eklendi @ 09:40:44 ---------- Yazıldı @ 09:40:13 ----------

istersiniz istersiniz:aha:

----------Eklendi @ 09:43:28 ---------- Yazıldı @ 09:40:44 ----------

ne anna ymış be bütün milleti pc basına kilitledi yuh olsun bu nokıaya:off:

----------Eklendi @ 09:51:13 ---------- Yazıldı @ 09:43:28 ----------

arkadaşlar ben navifrmden euro 2 kodunu indirdim phoneix ile update yaptım cihaz bilgilerim olduğu gibi duruyor sanki Oviden güncelleme yaptım gibi.. Cihaz tamamiyle türkçe olarak alışıyor. Türkiye kodunu bekleyen arkadaşla bence daha fazla beklemesin euro2 yüklesinler. Bu arada cihaz süper oldu hız görünüm falan hepsi süper:) bakalım belle nasıl olacak
peki arkadaşım euro 2 den yeşil renk için hargi kodu indiricez.

haliloz95

Üye
bende giriliyor ama tr yok :D

mh.

mh.

Üye
ewet arkadaşlar naviye yine girilmiyor istermisiniz tr varyantları yuklensin.----------Eklendi @ 09:40:44 ---------- Yazıldı @ 09:40:13 ----------istersiniz istersiniz:aha:----------Eklendi @ 09:43:28 ---------- Yazıldı @ 09:40:44 ----------ne anna ymış be bütün milleti pc basına kilitledi yuh olsun bu nokıaya:off:----------Eklendi @ 09:51:13 ---------- Yazıldı @ 09:43:28 ---------- peki arkadaşım euro 2 den yeşil renk için hargi kodu indiricez.
Valla arkadaşım benim cihaz siyah dg olarak girdim Dark grey yani. Şu an pc de değilim istersen Nette bir araştır navifrmdeki kodlar kısaltılmış olarak yazılmıştır.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
yne aynı espri....:hmmm :aha:

eyo18

Üye
anna uygulamalarını yükleme sıkıntısı için diyorsan olabilir ama telefonu anna yapmak için diyorsan olmaz anna product code a göre gelir yani eğer telefonu türkiyeden aldıysan ve oviden güncelleyeceksen beklemelisin.
Teşekkür ederim arkadaşım su oviye glsede artk yüklese su annayı güncelleme kontrol etmekten bıktım :(

_ardaa

_ardaa

Üye
Nokia Türkiye destek hattını arayanlara pazartesi diye tarih verilmiş ne kadar doğru bilinmez tabi pazartesi anlaşılır.

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Bende Az Önce Konuştum. Gelecek Hafta İçi Dedi. Pazartesi Den Cumaya Yolu Var.

_ardaa

_ardaa

Üye
Zaten onlara da net bir tarih söylenmiyor ama anlaşılan en erken pazartesi çıkacak en geç cuma zaten ay sonu oluyor nerdeyse.

wratH!

wratH!

Üye
Teşekkür ederim arkadaşım su oviye glsede artk yüklese su annayı güncelleme kontrol etmekten bıktım :(
ben de oviciydim ama artık tak etti alman annasıyla flashladım tr düşerse software updaterdan tr ye döndürürüm

sibernetik

sibernetik

Üye
    Konu Sahibi
18/08 akşamı 7-8 mb lik bir ek güncelleme geldi.
19/08 12:00 gibi 19 mb lik ikinci bir ek güncelleme geldi .

euro2_germany i kuranlar kontrol etsin.

Üst Alt