15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

sabera

Üye
Arkadaşlar ben de yükledim annayı fakat tüm uygulamalar silinmiş olarak görünüyor dili ingilizce yaptığımda ise uygulamaların bir kısmı görünüyor bu sorunu nasıl halledebilirim

OzGuRKnowN

Üye
Şuraya Bak Anna Hatalarla Dolu Şaka Gibi :S

anil_sz

anil_sz

Üye
anna yükleyen arkadaşlar nokia screen sleep uygulamasını kurup kullanabilen varmı?bende çalışmıyor?

_ardaa

_ardaa

Üye
Şuraya Bak Anna Hatalarla Dolu Şaka Gibi :S

Bence Anna'da ki bu hataların sebebi kendi kodlarını yüklememelerinden kaynaklanıyor, birde zaten normalde de her flash başarılı olmayabiliyor Ovi'den resmi olarak güncellediğimiz de böyle sorunlar yaşamayız diye düşünüyorum.

OzGuRKnowN

Üye
Bence Anna'da ki bu hataların sebebi kendi kodlarını yüklememelerinden kaynaklanıyor, birde zaten normalde de her flash başarılı olmayabiliyor Ovi'den resmi olarak güncellediğimiz de böyle sorunlar yaşamayız diye düşünüyorum.

Bencede Kendi Kodumuza Göre oLanı yükleyince sorun kalmicaktır diye düşünüyorum ama şöyle ßişi var ben şimdi euro2 normal olanı yükledim. Pekte ßir sorun yaşamadım :D

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye

*Nokia-İngiltere sitesinden...

Aaaaaah ah... Nokia-Türkiye'de ne zaman göreceğiz acaba...
Geçmiyor saatler, günler... :(

dreamwalker1979

dreamwalker1979

Üye
anna yükleyen arkadaşlar nokia screen sleep uygulamasını kurup kullanabilen varmı?bende çalışmıyor?

aynı çin annasının tr yapılıpda uygulama yükleyememe sorununa benziyor sabredin orjinal tr yi sonra karar verin isterseniz ben belleye bile yükledim su an kullnıyorum annayamı yüklenmeyecek :-)) çin annasınada yüklemiştim yanlız ingilizce dili secerek yükledim sonra tr versiyonunda kullandım sorun aynı gibi...

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
hey millet sanırım bu 22-14 sürümü ovi ye gelmiş şimdi oviden güncelliyorum

_ardaa

_ardaa

Üye
Bencede Kendi Kodumuza Göre oLanı yükleyince sorun kalmicaktır diye düşünüyorum ama şöyle ßişi var ben şimdi euro2 normal olanı yükledim. Pekte ßir sorun yaşamadım :D

Bende işte bu yüzden kararsızım kendi kodumu beklesem mi beklemesem mi:D

mehmetemin90

Üye
@nokıa_n8 aynen :oke:

Barış Grc

Barış Grc

Üye
Türkiye Ovi Geldimi?

----------Eklendi @ 23:29:43 ---------- Yazıldı @ 23:29:06 ----------

Hay Annasını . :D

oguzk582

Üye
geldiii

_ardaa

_ardaa

Üye
Beklemek en mantıklısı sanırım flashlayıp hata almaktansa ovi'yi beklerim bu kadar bekledik biraz daha bekleriz:)

• Beğen
Tepkiler: OzGuRKnowN

birolak

Üye
arkadaşlar navıfrımden yükledim N8 gayet stabil güncelleme yapayım dedim bir baktım ovide 2 adet anna güncellemesi var ovi ok arkadaşlar

akeles198657

Üye
arkadaşlar hep beraber nokia desteğe mesaj atalım niye Türkiye ye bu güncelemeler daha geç geliyor diye, nokia bildiğim kadarıyla müsşteri desteğine önem veriyor

nokıa_n8

nokıa_n8

Üye
panik yapmayın arkadaşlar benim makina yut dışı olduğu için ovi den güncelleme yapmış yani iglzce mecburen beklicem tr variyant ları ( çok pardon)

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Her zamanki gibi yanlış alarm...

Türkiye Ovi'sine düşmesi için 1-2 gün daha bekleyeceğiz anlaşılan :S

akeles198657

Üye
tekrar söylüyorum arkadaşlar , nokianın sitesine girin destek hattına e-mail gönderin konuya da Türkiyeye neden yazılımlar ve güncellemeler geç geliyor diye sitemli bir mesaj yazalım, mail sayısı fazla olursa ses getirip dikkati çekebiliriz tecrübe ile sabit bknz: öğretmen atamaları

Üst Alt