Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
serkanbb06
Üye
Yalnız yeniden başlatınca düzeldi ikiside calısıyor.
emreipekci
Üye
yeri mi bilmiyorum ama telefona flash atarken fırmware update kısmına gelince refurbish e tıklıyorum ve nedense flash başlamıyo? c7 için almanya varyantını indirdim ve sırayla şu yazılarla karşılaşıyorum.
Flashing started
All operations completed
Firmware updating failed.
yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
polluxea♪
Üye
kardes o garip olmus yaa... önce onaylandı snra kurulamadı dyo ilk kez gördüm..win 7 mi kullanyosun ??
yeri mi bilmiyorum ama telefona flash atarken fırmware update kısmına gelince refurbish e tıklıyorum ve nedense flash başlamıyo? c7 için almanya varyantını indirdim ve sırayla şu yazılarla karşılaşıyorum.
Flashing started
All operations completed
Firmware updating failed.
yardımcı olursanız sevinirim dostlar.
evet win7 var ama programı hem yönetici olarak çalıştırıyorum hem de antivirüsler falan kapalı yine de böyle?
DenizhaNq
Üye
google da arattır ben bu deilde kaspersky araştırmıştım olmamıştı telefonu uzaktan kilitleme falan aktfi eliyor zaten önemli bişey deil o da zaten telefonun kendi özelliğinde var..
wala kardes güvenlik duvarına fln da baktnmı ?? o da sorun yapyo bazen..bi de phoenix'e sağ tıkla özelliklerden win xp service packs 2 yap kaydet onu
DenizhaNq
Üye
dur ben bi bakayım arkadaşım senin için..
vinerra
Üye
bak simdi kafam karisti euro_2 lerden renklere gore indircezde hem wh var hem gr yani hem beyaz hem gri benim telefon grimi beyazmı tartısılır n8 im war
google da arattır ben bu deilde kaspersky araştırmıştım olmamıştı telefonu uzaktan kilitleme falan aktfi eliyor zaten önemli bişey deil o da zaten telefonun kendi özelliğinde var..