Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
sen ne yapmayı düşünüyorsun hocam? 3 hafta uzun bir süre..
anil_sz
Üye
arkadaşlar annayı yükledim gerçekten gözle görülür hızlanma var ayrıca yazılım güncellemelerine baktım şimdi 2 adet anna güncellemesi birde sosyal ağlar güncellemsi gelmiş türkiyeyi beklemeye değmezmiş arkadaşlar ben bunu anladım hiçbir fark yok herşey sorunsuz çalışıyor bende...
_ardaa
Üye
Yarına kadar beklerim gelmezse bende Euro_Germany variantını yüklerim, ovi'ye gelince üstüne yazarım artık, tüm dünyaya yayınlayıp bizleri 3 hafta daha ertelemek saygısızlıktan başka birşey değil.
forbidden5
Üye
türkiyeye gelişinin 3 hafta alıcağını sanmıyorum benim tahminim p.tesiye kadar herkes annalı olmuş olur
_ardaa
Üye
3 hafta içinde demiş zaten 3 hafta sonra değil, yani yarın da gelebilir 3 hafta sonra da, ama bize en son geleceğini söyleyebilirim.
herşey çok güzel hata falan almadım sadece uygulama yüklerken falan hata alıyorum iki tane uygulama yükleyemedim mesela ama bence değer.
cgrylmz7
Üye
aynen arkadaşlar ya kalkıp en çok nokia kullanan ülkeler arasında belkide liderliğe oynarız Türkiye olarak ama adamların bu tür bi pazarda yaptığı saygısızlığa bakın :/ gerçekten kendi pimlerini çekecek bu adamlar..3 hafta kadar bekletirlerse gerçekten tam dövmelik ve sövmelik bir durum oluyor..umarım yakın zamanda çıkarda bende rahatlarım
DenizhaNq
Üye
sövmeyi de dövmeyide çoktan hak ettiler. dövmeyi burdan yapamıyoruz haliyle sövmeye devam.
cgrylmz7
Üye
aynen öyle yaa valla yaptıkları adamlık deil la belçika kac nufusluda kac adamı nokia kullanıyor ki yazık yaa biz ülke olarak nokiayı severek takip edenleriz ama iştee nokianın mntıgı buymuş demekki,adamlar bizi the other countries diye diğer ülkelerle bir tutuyorr
nonamex
Üye
En çok Nokia kullanan ülkerden biri Türkiye ve Türkiye'ye çıkmadı ilginç..
heavenhawk
Üye
DenizhaNq
Üye
şurdan bi kere doya doya küfür etme hakkı tanısa moderatörler on numara olur
şurdan bi kere doya doya küfür etme hakkı tanısa moderatörler on numara olur ----------Eklendi @ 15:26:03 ---------- Yazıldı @ 15:25:30 ----------sleeping screen güncellenmiş...