15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mustimix41

mustimix41

Üye
aynn katılıyorum wallahii gercekten bukadar mı kotuymus bekledigimiz anna dedirtti bana belle cok hos tasarım falan ...

maydos17

Üye
bune ya böyle. annalı kızlı çorba gibi olmuş son dönemdeki anna ve belle :))

• Beğen
Tepkiler: mustimix41
mustimix41

mustimix41

Üye
:)) bu annadan ve belleden bizim kadar espiri muhabbet türeten bi ülke warmı acaba :D yabancı forumlarda kontrol etmek lazımm :)))

emincik46

emincik46

Üye
pardon beyler 14.2 ye bakmşım çok özr :D :D :D kafa uçtu iice anna delisi oldk yiaa türkie falan yok daha :D

ayhan_44

ayhan_44

Üye
c6-01 için navifirmden 24.1 europa 2 dosyasını bilgisayara indirdim kursammı acaba türkçemi bu yazılım türkçe değilse kurmuyacam lütfen yardım edin

cardanadam

cardanadam

Üye
alın bakın

----------Eklendi @ 12:22:18 ---------- Yazıldı @ 12:18:14 ----------

şimdide 14.02 diyor bu nokia ne yapmaya çalışıyor ya

cabal21

cabal21

Üye
beyler sakın annayı yükleyince yedekleri geri yükleme seçeneğini kulllanmayın. ömrünüz yetmez beklemeye. 2 saattir yedeklerin geri yüklenmesini bekliyorum

ayhan_44

ayhan_44

Üye
işte bu yaaaaa navifirmden c6-01 için olan 24.1 belle sürümünü yükledim türkçe dil seçeneğide var

baran_36

Üye
C7 için navifirm de files kısmında hangi dosyaları indirmek lazım. tabi anna turkiye için çıktıktan sonra. yardımcı olursasnız sevinirim.

_ardaa

_ardaa

Üye
işte bu yaaaaa navifirmden c6-01 için olan 24.1 belle sürümünü yükledim türkçe dil seçeneğide var

Ekran görüntüsü alabilir miyiz? hepimi v24.1'i merak ediyoruz değişiklik var mı?

ayhan_44

ayhan_44

Üye
Ekran görüntüsü alabilir miyiz? hepimi v24.1'i merak ediyoruz değişiklik var mı?

tamam ekran görüntüsü yollayacam biraz beklerseniz daha telefonu açamadım ovi geldi şifre istiyor

_ardaa

_ardaa

Üye
Belle mi demiş farketmedim, ekran görüntüsü atsın da görelim Belle değildir Anna'dır o.

CunningHunteR

CunningHunteR

Üye
Nasıl yani 24.1 bellemi ? Hani oda annaydı ?

benighted

benighted

Üye
arkadslar ben flashkonusunda kendime guvenmiyorum onun icin guncellestirmeleri ovi uzerinden yapacagim.sorum su ben telefonu guncellestirmeden once ayarlar bolumundeki veri sil ve geri yukle yapsam daha sonra da guncellestirmeleri yapsam sorun olur mu ovi magaza veya haritalarla ilgili

ayhan_44

ayhan_44

Üye
ekran görüntüsü için program linki yollarmısınız

STaT!C

STaT!C

Üye
arkadslar ben flashkonusunda kendime guvenmiyorum onun icin guncellestirmeleri ovi uzerinden yapacagim.sorum su ben telefonu guncellestirmeden once ayarlar bolumundeki veri sil ve geri yukle yapsam daha sonra da guncellestirmeleri yapsam sorun olur mu ovi magaza veya haritalarla ilgili

Evet aynı durumdan bende şüpheliyim yedekleme yaparsam oviler flan ikinci kez yüklenir mi diye yedekleme yapmazsam da programlar ve oyunların saveleri kaybolacak.:hmmm

----------Eklendi @ 13:04:35 ---------- Yazıldı @ 13:03:14 ----------

ekran görüntüsü için program linki yollarmısınız

http://www.maxicep.com/symbian-3-si...3-s60v3-s60v5-symbianos9-x-signed-434330.html

benighted

benighted

Üye
uğraştım ama ekran görüntüsü alamadım kullanımını bilen varsa yazabilirmi
programi ac ve orada hide simgesi var ona basarak programin arka planda calismasini sagla sonra kamera tusuna badarak istedigin kadar ekran goruntusu alabilirsin

Üst Alt