Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Yükleyen sensin Türkçe olup olmadığını senin daha iyi bilmen lazım, ama normalde Türkçe dil içinde varsa cihaz Türkçe olarak başlar, bize ekran görüntüsü at bakalım neymiş şu v24 merak ettik.
Yükleyen sensin Türkçe olup olmadığını senin daha iyi bilmen lazım, ama normalde Türkçe dil içinde varsa cihaz Türkçe olarak başlar, bize ekran görüntüsü at bakalım neymiş şu v24 merak ettik.
uygulamalar da telefon için ekran görüntüsü alan uygulamalar var onları kullanarak, link de verebilirim bulamazsan.
OzGuRKnowN
Üye
Navi güm olmuş yine ßişiler daha geliyor ama ne
anil_sz
Üye
navi hata veriyo arkadaşlar kitlendi yine
adela
Üye
phoneixle işlem yaparken telefon kapalımı olacak yoksa? devamlı hata açıkken..
berkeesmer
Üye
Ya ben 24.1 yükledim 22.14 veya 14.1 e geri dönemiom nasıl downgrade yapacam.Bir tek 24.1 flash atabiliom sadece kimse karışmasın geri dönülmüyo !1 :S
marsoy
Üye
inan çok basit ben ilk defa yaptım arkadaşların talimatlarıyla bilgileriyle şuan anna kullanıyorum gayet hızlı ayrıca web sayfasına bayıldım diğeri neydi ya öle 6600 dan kalma
sonuçta s3 ve tlfon açık şeklde yapcaksın ki kapalıyken pc ye nasıl tanıtacaksın
OzGuRKnowN
Üye
Dead phone ile yaparsın PC'nin teli görmesine gerek yok..
mustimix41
Üye
ARkadaslar belleden annaya geri dondum sırf ingilazca pek sarmadı die ama pişman oldum galiba ot gibi geldi telefon o kadar degistirmişler belle de cihazııı
Dampierre
Üye
belledeki program sorunlarını çözerse dannycanrock ve adamları mükemmel olur annalı n8 kalmaz piyasada
cardanadam
Üye
cep telefonundan nokia mobil e girdim en son yazılım sürümü 22.14 olmuş