Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Belle kullanan sayısı çok az biz baya korkusuzmuşuz ya bnde sabah yükledim bir seferde
WebStyle
Üye
Allahım böyle birşey olamaz. Az önce flash başarı ile sonuçlandı :d artık bende türkçe anna sahibi oldum :d yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar telefonu biraz karıştırma zamanı şimdi
slant1111
Üye
ya c7 frosty metal germany versiyonu varmı arkdaslar hangi ürün kodunu indireceğz bi açıklama yapıverin !!
Türe
Üye
bzm canımz patlıcan mı lan bız de ulkemze ozel varıant ıstyoruz
suat1111
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
tttttttttyardımm hata veriyor
Dampierre
Üye
flashlamakla hicbir sekilde garantisi gitmez telefonun, bozuk fw atip teli bozsan bile gitmez garanti, cunku dead flsh phone ile eski haline getirilir.
etherkes
Üye
maximum anna crysis fanlari deneyen var mi aranizdan?
deli oğlan
Üye
arkadaşlar ben navifirme bakıyorum ama n8 için hala 14.2 yükleyenler nasıl yükledi acaba navifirm 1.3 plus kullanıyorum ?
flashlamakla hicbir sekilde garantisi gitmez telefonun, bozuk fw atip teli bozsan bile gitmez garanti, cunku dead flsh phone ile eski haline getirilir.
Evet biz belle yükledik diye garantisi gidermi çatır çatır çalışıyor vallaha
slant1111
Üye
ya soruma bi açıklama gelecek mi beyler .. ? ya c7 frosty metal germany versiyonu varmı arkdaslar hangi ürün kodunu indireceğz bi açıklama yapıverin !!
den1905
Üye
seçili olanları indirdim fakat flash atarken en alttaki M004.44.emmc dosyasını ıstedı sımdı onu ındırıyorum sızlerded boyle bır sorun oldumu acaba?
polluxea♪
Üye
darısı basıma kardes bende brazdan baslycam sans dile
WebStyle
Üye
Arkadaşlar flash atmadan önce ne kadar koruma güvenlik antivirüs programları varsa kesinlikle kaldırın. Yoksa hata veriyor. Dead flash atman zorunda kalabilirsiniz..
------
Bu arada telefonda sanki bir hızlanma olmuş. Bir de tarayıcıyı test edeyim :d
sıkıntı yasadıgımda geri donusu nasıl yapıcam onu bilmiorum dead falan diolar o olaymı? o garanti dısı bırakıyomus sanırsam o konularda tam bilgim yok normal bu tip flas ı gosum kapalı atarım da onları bilmiorum arkadasım