15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

mustimix41

mustimix41

Üye
Belle gelse forum çöker:D

• Beğen
Tepkiler: marsharun

etherkes

etherkes

Üye
eskiden annaydi simdi cikti herkes belleyi merak ediyo:-)

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes simdi indiryorum phoenix 2011'i...sorun olmaz inş...dediklerini yapcam kapatcm virüs programını flan

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
ben 2010 ile atım flashları ama aynıdır 2011 herhalde.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
kardes sorun olmaz dyosun yani ? benm ki de win 7 home basic...brazdan yapcam bakalm inş olmaz bsy yaa

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Dediklerimi adım adım yavaş yavaş yap. Dediğim gibi ovi ve virüs prgramının aktifliğini kes.

polluxea♪

polluxea♪

Üye
gerildim simdi bak =))

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
Sorun çıkmaz inş ama dead olsa bile yardım ederiz soruun yokk heyecan yapma :)

suat1111

suat1111

Üye
[a href=http://goo.gl/mc9cY]

polluxea♪

polluxea♪

Üye
tamam kardes...bsy daha sorcam telefonu usb den baglarken ovi suit modumu yoksa depolama modundamı baglıycaz ?

Türe

Türe

Üye
la dostlar bende yarın atacaktm ama win 7 yle ılglı yrumlar gzumu korkttu :d: yarn hala turkce gelmezse germany atacam tel komur sıyahı c7 zaten germanyde tek sıyah fw var :oke:

suat1111

suat1111

Üye
yardımmmm

polluxea♪

polluxea♪

Üye
eyw kardes wala cooooook sagol :)

mustimix41

mustimix41

Üye
Ben belle kullanıyorum geldi bile sızıntısı :D

biliyorum dun gece onu cok takip ettim siteden sabah ta dosyaları indirdim hali hazırda duruyor ama yuklemeye guvenemiyorum garanti dısı kalıcak die :))) hacksiz kullanıorum da :D

suat1111

suat1111

Üye
tttttttttyardımm hata veriyor

mustimix41

mustimix41

Üye
ovi suit moduu

• Beğen
Tepkiler: polluxea♪
gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
biliyorum dun gece onu cok takip ettim siteden sabah ta dosyaları indirdim hali hazırda duruyor ama yuklemeye guvenemiyorum garanti dısı kalıcak die :))) hacksiz kullanıorum da :D
Garanti dışı kalmıyor merak etme :) geri annayı yükleyebilirsin :)

Dampierre

Dampierre

Üye
sanirim anna turkey diye bir update gelmeyecek euro2 yayinlandi cunku belleden yaziyorum bu arada :D

Üst Alt