Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
mustimix41
Üye
Belle gelse forum çöker
etherkes
Üye
eskiden annaydi simdi cikti herkes belleyi merak ediyo:-)
ben 2010 ile atım flashları ama aynıdır 2011 herhalde.
polluxea♪
Üye
kardes sorun olmaz dyosun yani ? benm ki de win 7 home basic...brazdan yapcam bakalm inş olmaz bsy yaa
gokturk_prensi
Üye
Dediklerimi adım adım yavaş yavaş yap. Dediğim gibi ovi ve virüs prgramının aktifliğini kes.
polluxea♪
Üye
gerildim simdi bak =))
gokturk_prensi
Üye
Sorun çıkmaz inş ama dead olsa bile yardım ederiz soruun yokk heyecan yapma
suat1111
Üye
[a href=http://goo.gl/mc9cY]
polluxea♪
Üye
tamam kardes...bsy daha sorcam telefonu usb den baglarken ovi suit modumu yoksa depolama modundamı baglıycaz ?
Türe
Üye
la dostlar bende yarın atacaktm ama win 7 yle ılglı yrumlar gzumu korkttu yarn hala turkce gelmezse germany atacam tel komur sıyahı c7 zaten germanyde tek sıyah fw var
biliyorum dun gece onu cok takip ettim siteden sabah ta dosyaları indirdim hali hazırda duruyor ama yuklemeye guvenemiyorum garanti dısı kalıcak die )) hacksiz kullanıorum da
biliyorum dun gece onu cok takip ettim siteden sabah ta dosyaları indirdim hali hazırda duruyor ama yuklemeye guvenemiyorum garanti dısı kalıcak die )) hacksiz kullanıorum da