15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

omer.1310

omer.1310

Üye
ovi ye gelsede bizde yüklesek zaten nokia ağaç etti beklete beklete herkesi

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar navi 15 dakikadır sürekli bu hatayı verip duruyor,yönetici olarak çalıştırdım,uyumluluk olayını denedim ama sonuç aynı.

• Beğen
Tepkiler: Türe
_ardaa

_ardaa

Üye
Sorun sunuculardan kaynaklanıyor sende birşey yok, heralde ülke kodlarını yüklüyorlar yada başka şeyler yapıyorlar, benim en çok merak ettiğim şu v24.1 neyin nesi.

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Sorun sunuculardan kaynaklanıyor sende birşey yok, heralde ülke kodlarını yüklüyorlar yada başka şeyler yapıyorlar, benim en çok merak ettiğim şu v24.1 neyin nesi.
Evet ya oda nerden çıktı,bunu yükleyenler oldumu acaba

_ardaa

_ardaa

Üye
Henüz v24 için uzakdoğu dışında kod yok o yüzden deneyen de yok, navi zaten şuan hata veriyor.

debug06

Üye
Arkadaşlar navi 15 dakikadır sürekli bu hatayı verip duruyor,yönetici olarak çalıştırdım,uyumluluk olayını denedim ama sonuç aynı.

Bu sorun senden kaynaklanmıyor. Şu an o bölümü kapamışlar update yapıyorlar.

Türe

Türe

Üye
nokia 5 tane telefon çıkarmış yeni ( n9 hariç ) :aman2:

talhayar

talhayar

Üye
arkadaşlar germany symbian annayı yükledim telefonuma. telefonum mavi n8. ona dikkat ederek indirdim. firmware de hiçbir sıkıntı yok. ayrıcı dili türkçe şuan sorunsuz kullanıyorum. hiçbir sorunu çıkmadı şu ana kadar. gayet de hızlanmış sistem. ayrıca bir bilgilendirme daha yapayım. telefonun yedeğini almanıza gerek yok. telefondan hiçbir şey silinmiyor. sistem hakkında sorularınız veya merak ettikleriniz varsa telefondan bakıp söyleyeyim.

sek07

Üye
059d576 koduna yükleyen oldumu veya bu koda ne zaman gelecek

tekno88

Üye
benim n8 gri renk banada euro2 germany olur mu talhayar

illegalize00

Üye
c7 germany kurup daha sonra normal koduna gelen yazılımı kurabiliyormuyuz arkadaşlar ???

debug06

Üye
C7 TÜRKİYE GELDİ :) :) :)

RM675 İçin

059B534: euro2_turkey_charcoal_black
059B5G8: euro2_turkey_frost_metal

mangdaşire

mangdaşire

Üye
nokia annayı bile çıkardı,v60 çıkmadı.

serkanet

Üye
silwerwhite için euro 2 wh germany 0599820 mi indireceğim arkadaşlar bi cevap veren olursa çok sevinirim

Üst Alt