Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
omer.1310
Üye
ovi ye gelsede bizde yüklesek zaten nokia ağaç etti beklete beklete herkesi
Esendağlı
Üye
Arkadaşlar navi 15 dakikadır sürekli bu hatayı verip duruyor,yönetici olarak çalıştırdım,uyumluluk olayını denedim ama sonuç aynı.
_ardaa
Üye
Sorun sunuculardan kaynaklanıyor sende birşey yok, heralde ülke kodlarını yüklüyorlar yada başka şeyler yapıyorlar, benim en çok merak ettiğim şu v24.1 neyin nesi.
Sorun sunuculardan kaynaklanıyor sende birşey yok, heralde ülke kodlarını yüklüyorlar yada başka şeyler yapıyorlar, benim en çok merak ettiğim şu v24.1 neyin nesi.
Ya zaten bir tuhaflık var bu işte,biz 22.014 ü beklerken, yanında bonus olarak 24.1 verdiler
Türe
Üye
nokia 5 tane telefon çıkarmış yeni ( n9 hariç )
talhayar
Üye
arkadaşlar germany symbian annayı yükledim telefonuma. telefonum mavi n8. ona dikkat ederek indirdim. firmware de hiçbir sıkıntı yok. ayrıcı dili türkçe şuan sorunsuz kullanıyorum. hiçbir sorunu çıkmadı şu ana kadar. gayet de hızlanmış sistem. ayrıca bir bilgilendirme daha yapayım. telefonun yedeğini almanıza gerek yok. telefondan hiçbir şey silinmiyor. sistem hakkında sorularınız veya merak ettikleriniz varsa telefondan bakıp söyleyeyim.
sek07
Üye
059d576 koduna yükleyen oldumu veya bu koda ne zaman gelecek
tekno88
Üye
benim n8 gri renk banada euro2 germany olur mu talhayar
illegalize00
Üye
c7 germany kurup daha sonra normal koduna gelen yazılımı kurabiliyormuyuz arkadaşlar ???