15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
n8 içinde 24.1 gelmiş oda mı anna

ayhan_44

ayhan_44

Üye
sonunda c6-01 e annayı yükledim

mesut1979

Üye
allaha cok sükür indirip flashledim orjinalde baska oluyor canim.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
bide telefonu hackleyebilsem bildiğiniz bi yöntem var c6-01 hacklemek için o kadar aradım bulamadım yardım ederseniz sevinirim

debug06

Üye
Nokia C7 için geldi ama Türkiye halen yok :) bu ellop a bu kadar sövmeyin demedimmi ben size :)

• Beğen
Tepkiler: suat1111
Türe

Türe

Üye
navifirm uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). hatası veriyo kafedeyim dosyaları indirip evde flaslamam lazım teli yardım edin :ağlarım:

polluxea♪

polluxea♪

Üye
türkiyeye de gelse de yüklesek artıkk...millet belle takılyo biz hala anna pesindeyiz yaaa |-)

erhane

Üye
beyler 22.14 mü 24.1 i mi yüklediniz fark nedir e anna hangisi neden ikisi de var anlamadım :S

cardanadam

cardanadam

Üye
şimdi aldığım habere göre nokia çalışanları paydos etmiş türkiye yarına kalmış:d:

debug06

Üye
navifirm uygulama düzgün olarak başlayamadı (0xc0000135). hatası veriyo kafedeyim dosyaları indirip evde flaslamam lazım teli yardım edin :ağlarım:

win 7 mi kullanıyorsun.
eğer 7 ise uyumluluk modunu xp yap ve yönetici olarak çalıştır.

aydnzara

Üye
Kardeşler,bu arada Anna güncellemesinin boyutu; kaç mb?

erhane

Üye
beyler 22.14 mü 24.1 i mi yüklediniz fark nedir e anna hangisi neden ikisi de var anlamadım cevaplarmısınız :S

erhane

Üye
n8 e özel camera vsvs updatei olmasın :S

OzGuRKnowN

Üye
az öncede dedim v24 belle olabilir. Nokia Aynı anda 2 versiyon yayınladı bizi utandırmasın :D

erhane

Üye
mümkünü yok belle v3x.xx olur

----------Eklendi @ 21:46:32 ---------- Yazıldı @ 21:46:17 ----------

öyle olsa annayı neden koysun ki :S

karasahinemre

Üye
alt yazı desteği henüz yok bu arada

Üst Alt