15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
orjin anna'yı yükledik ama hala bazı uygulamarda sorun yaşıyorum yükleme konusunda

cardanadam

cardanadam

Üye
Şu sabırsızlık birçok kişinin telefonuna mal oldu sizlerde az sabırlı olun yahu, Anna yavaş yavaş yüklenmeye başlamış biraz bekleyin sizin kodunuz içinde bugün yada yarın yüklenir birkaç saatlik yada 1-2 günlük bekleme zamanı yüzünden riske atmayın.Kodunuza göre Anna indirmek varmek uğraşmayın euro ile alman ile bekleyin gelecek.
tamamen katılıyorum:oke:

devil____boy

Üye
C7 için hangisini yüklediniz bilgi verebilecek var mı

Dampierre

Dampierre

Üye
bizi beğenmiyorlar sonuc bu hata turkce varyant yok

moscow89

Üye
Arkadaşlar N8 için 24.1 Göründü ne iş anlayamadım doğrusu bierkaç ülke var orda sadece...???

_ardaa

_ardaa

Üye
Sanmam v22 daha önce test edilmiş bir versiyon üstelik v22 X7 ve E6 için çıkalı 1 ay oluyor nerdeyse, Belle hazırlıkları falan olabilir bir TR kodları çıksa navi de anlaşılacak herşey.

Dampierre

Dampierre

Üye
bu arada birisi denesin su 24 u benim internetim kisitli olmasa hepsini deneyecegim

engin_erg

engin_erg

Üye
anna'yı yüklemeden önce format attım oviden ücretli aldığım uygulama doğal olarak silinmişti tekrar ovi ye girdim daha önce ödeme yaptığım için uygulamayı tekrar indirebiliyorum işte bu güzel :)

cardanadam

cardanadam

Üye
telefonlarınız kafayı yiyecek en sonunda bir bekleyin bakalım türkiye çıksın

Türe

Türe

Üye
bize garezi var elop'un :hmmm

pensacola

Üye
NaviFirm Plus 1,3 te Bende Sadece N8 24,1 Thaliand gözüküyor oda siyah için yok aralarında diğer tüm renkler var :) benmi yanlış bakıyorum acaba :)

karasahinemre

Üye
euro2 yi kurdum gayet sorunsuz her şey çalışıyor içiniz rahat olsun

_ardaa

_ardaa

Üye
NaviFirm Plus 1,3 te Bende Sadece N8 24,1 Thaliand gözüküyor oda siyah için yok aralarında diğer tüm renkler var :) benmi yanlış bakıyorum acaba :)

Arada sırada Clear Local Cache yaparsan yeni kodları görebilirsin

mersin112

Üye
beyler gri için hangi euro2yi kurmam gerek :D clear local yaptım hiç bişi görünmüyorda şuan...

seyitonbasi

seyitonbasi

Üye
c7 için 22.14 Germany. Türkçe dil mevcut :ehe

moscow89

Üye

arkadaşım bu 3. kez cevabımm "clear local cache" ye tıklayın bidaha aratın!

Üst Alt