15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

cardanadam

cardanadam

Üye
valla nokia uçurumun kıyısından döndü ay sonuna kadar çıkmasaydı bende dahi herkez telefonunu satacaktı anna geldiyine göre şimdi belle nerde kaldı diyebiliriz:D

resulalan

resulalan

Üye
navideki variantı telefonun rengine göre mi indiriyoruz ? euro_2_gr war onumu indiricez acaba? telefonum gri

serkanet

Üye
türkçe wariant ne zaman gelir acaba baya bi çoğalmış variantlar

adela

Üye
arkadaşlar 24.1 in mae diye bir versiyonu var mae ne demek bilen varmı hangi ülke veya bölge yani ?

Product Codes Nokia C7-00 RM-675 MIDDLE EAST - AFRICA

059B592 RM-675 israel charcoal black
059B5J6 RM-675 israel frost metal
059B5Q9 RM-675 israel mahogany brown
059B661 RM-675 mea1 frost metal

ben yarıya kadar indirdim ama africa olunca iptal ettim

_ardaa

_ardaa

Üye
ülke ve cihaz kodları bölümünde aşağıda arama bölümü var oraya cihaz renk kodunu yaz, eğer varsa diğer tüm kodları eler ve senin kodunu gösterir, eğer kodun yoksa henüz eklenmemiştir ki zaten henüz Türkiye kodları eklenmedi hiçbir telefonun.

mustimix41

mustimix41

Üye
valla nokia uçurumun kıyısından döndü ay sonuna kadar çıkmasaydı bende dahi herkez telefonunu satacaktı anna geldiyine göre şimdi belle nerde kaldı diyebiliriz:D

:d: Anna'sını Belle'dik Sonunda...

Türe

Türe

Üye
bir tek ıspanya ile biz kaldık sanırım

mustimix41

mustimix41

Üye
ben alaman paketini indirdim belki geri cekerler die :D eger 12 ye kadar türkiye cıkmazsa onu yükliycemmm :))

SilentOne

SilentOne

Üye
geçisler baya hzlı yha super oldu anna sıra bellada beyler
bella comming soon xD

vika39

Üye
ya alman paketını yukluyorsunuz kodlarınız uyusuyormu arkadaslar bı cevap benım uyusmuyor su an korkuyorum acıkcası bırsey yaparım dıe flaslamadım daha :S bi cevap renk kodu uyusmuyor euro2 germany :S

moscow89

Üye
EVEVETT euro 2 yi indirip flshladım ve Türkçe "anna"m hazırr... Bakalım nasıl olmuş???

_ardaa

_ardaa

Üye
Şu sabırsızlık birçok kişinin telefonuna mal oldu sizlerde az sabırlı olun yahu, Anna yavaş yavaş yüklenmeye başlamış biraz bekleyin sizin kodunuz içinde bugün yada yarın yüklenir birkaç saatlik yada 1-2 günlük bekleme zamanı yüzünden riske atmayın.

Kodunuza göre Anna indirmek varmek uğraşmayın euro ile alman ile bekleyin gelecek.

mcrunner

mcrunner

Üye
İstanbuldan biri bana ulaşabilirmiiiiii ?

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
n8 için de 24.1 gözükmeye başladı. nedir ki bu acaba? yazılımda bir hata oldu onu düzeltip yeni sürüm mü yayınladılar acaba?

Üst Alt