Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
cardanadam
Üye
valla nokia uçurumun kıyısından döndü ay sonuna kadar çıkmasaydı bende dahi herkez telefonunu satacaktı anna geldiyine göre şimdi belle nerde kaldı diyebiliriz
resulalan
Üye
navideki variantı telefonun rengine göre mi indiriyoruz ? euro_2_gr war onumu indiricez acaba? telefonum gri
serkanet
Üye
türkçe wariant ne zaman gelir acaba baya bi çoğalmış variantlar
ülke ve cihaz kodları bölümünde aşağıda arama bölümü var oraya cihaz renk kodunu yaz, eğer varsa diğer tüm kodları eler ve senin kodunu gösterir, eğer kodun yoksa henüz eklenmemiştir ki zaten henüz Türkiye kodları eklenmedi hiçbir telefonun.
valla nokia uçurumun kıyısından döndü ay sonuna kadar çıkmasaydı bende dahi herkez telefonunu satacaktı anna geldiyine göre şimdi belle nerde kaldı diyebiliriz
evet var.arkadaslar ayni sorun devam ediyor.turkce yaptigi sorunlar devam ediyor.
vika39
Üye
ya alman paketını yukluyorsunuz kodlarınız uyusuyormu arkadaslar bı cevap benım uyusmuyor su an korkuyorum acıkcası bırsey yaparım dıe flaslamadım daha :S bi cevap renk kodu uyusmuyor euro2 germany :S
moscow89
Üye
EVEVETT euro 2 yi indirip flshladım ve Türkçe "anna"m hazırr... Bakalım nasıl olmuş???
_ardaa
Üye
Şu sabırsızlık birçok kişinin telefonuna mal oldu sizlerde az sabırlı olun yahu, Anna yavaş yavaş yüklenmeye başlamış biraz bekleyin sizin kodunuz içinde bugün yada yarın yüklenir birkaç saatlik yada 1-2 günlük bekleme zamanı yüzünden riske atmayın.
Kodunuza göre Anna indirmek varmek uğraşmayın euro ile alman ile bekleyin gelecek.