15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

karasahinemre

Üye
euro2 indiriyorum

OzGuRKnowN

Üye
N8'e geLse ben indirir bakarımda geLmedi :D

ayhan_44

ayhan_44

Üye
arkadaşlar yüklemeye başladım ama dosyaların hepsi işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem

engin_erg

engin_erg

Üye
merak ediyorum şu anda benim gibi kaç kişi navi'de clear local yapıp duruyor :)

karasahinemre

Üye
toplamda 276bin kb :D

engin_erg

engin_erg

Üye

yaaw arkadaşlar herülke geldi de bir tek türkiye gelmedi oysa ki türkiye ilk gelmeliydi :))

ayhan_44

ayhan_44

Üye
arkadaşlar yüklemeye başladım ama dosyaların hepsi işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem
navifirmden dosyaları indirince dosyaların bazıları işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem o kadar kişi mesaj yazıyor yardım edecek bi Allahın kulu yokmu

karasahinemre

Üye
işaretlileri indir

engin_erg

engin_erg

Üye
<br>yaaw arkadaşlar herülke geldi de bir tek türkiye gelmedi oysa ki türkiye ilk gelmeliydi :))

_ardaa

_ardaa

Üye
navifirmden dosyaları indirince dosyaların bazıları işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem o kadar kişi mesaj yazıyor yardım edecek bi Allahın kulu yokmu

kaç kere yazdık, standar ne seçiliyse onları indireceksin ekstradan ne işaretle ne de işaretini kaldır.

halis18

halis18

Üye

o konuda hiç bilgim yok ama sen sadece programın işaretlediklerini indir...
14.02 de ben hepsini indirdim 2 gb galan birşey olmadı
diğer bir telefonada sadece işaretlenleri indirdim...
hiç bir fark görmedim ;)

DenizhaNq

DenizhaNq

Üye
işaretlileri indir.

mhmtcbn06

Üye
Bugün Yada Yarın Oviyede gelirmi ordan güncellesek daha kolay v e basit olur demi :)

ayhan_44

ayhan_44

Üye
indirdim dosyaları şimdi nereye kuracam veya atacam

Dampierre

Dampierre

Üye
oviden daha basit tabiki ama oviye ne zaman duser belirsiz

Üst Alt