Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
navifirmden dosyaları indirince dosyaların bazıları işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem o kadar kişi mesaj yazıyor yardım edecek bi Allahın kulu yokmu
karasahinemre
Üye
işaretlileri indir
engin_erg
Üye
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
<br>yaaw arkadaşlar herülke geldi de bir tek türkiye gelmedi oysa ki türkiye ilk gelmeliydi )
navifirmden dosyaları indirince dosyaların bazıları işaretli değil hepsini işaretleyipmi indirecem o kadar kişi mesaj yazıyor yardım edecek bi Allahın kulu yokmu
o konuda hiç bilgim yok ama sen sadece programın işaretlediklerini indir...
14.02 de ben hepsini indirdim 2 gb galan birşey olmadı
diğer bir telefonada sadece işaretlenleri indirdim...
hiç bir fark görmedim