15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

berkeesmer

Üye
Temel alınan bağlantı kapatıldı:Alma işleminde beklenmeyen hata oluştu < navi de bu hatayla karşılaşıyorum arkadaşlar ?

_ardaa

_ardaa

Üye
Latife yaptık hemen herşeyi ciddiye almayın:)

yalnız en son v24.1 gördüm sonra navi hata verdi sanırım sunuculara çok yük bindi kapattılar

engin_erg

engin_erg

Üye
artı ben hepsini seçerek indirdiğim dosya 1.22 gb boyutunda

mustafa

mustafa

Üye
Nokia sitesine bakmayın siz. Aylar sonra düzenliyorlar. Hangi işleri düzgün ki siteleri de düzgün olsun. Navifirmden takip edin :)

karasahinemre

Üye
navi 20 dk dır kapalı bi terslik oldu sanırım 24.1 lerde :D gaza geldiler açtılar hepsini :D

WebStyle

WebStyle

Üye
Navi'nin hangi sürümünü kullanıyorsunuz arkadaşlar ? bende server hatası veriyor hiç bir dosya göstermiyor..

_ardaa

_ardaa

Üye
arkadaşlar benim merak ettiğim asıl konu navi'de ki sürümün tüm dosyalarını seçmemizin bi artısı var mı yok mu
kendinden seçili olanlara ?

orda zaten neyin ne olduğunu yazıyor, biri sim lock biri dahili hafıza içeriği vs, sen standart seçili olanları indir yeterli.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
navifirm den güncellemenin flash atmadan neden olmuyor flash atmakla ne alakası var onu anlamadım

karasahinemre

Üye
1.3 plus ve 1.5 ex hata veriyor 2 si de

----------Eklendi @ 18:55:34 ---------- Yazıldı @ 18:54:56 ----------

navifirm den güncellemenin flash atmadan neden olmuyor flash atmakla ne alakası var onu anlamadım

sen oviyi bekle arkadaşım

cgrylmz7

cgrylmz7

Üye
oviye ne zaman düşer tahminen ??

karasahinemre

Üye
girdim naviye 1.5 ten

salihk

salihk

Emekli Yönetici
C6 01 kullanan arkadaslar germany 059c1c7 ürün türkçe bilginize

• Beğen
Tepkiler: pRime.
_ardaa

_ardaa

Üye
Ovi'ye bu akşam da düşebilir ayın sonunda da belli değil, ama ay sonunu geçmez yani Ovi'yi beklerseniz en fazla 10 gün daha beklersiniz.

ayhan_44

ayhan_44

Üye
flash nasıl atabilirim

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
1 yada 2 güne kadar Ovi'ye düşebileceği söyleniyor yabancı tartışma forumlarında.
Muhtemelen en geç 20-21 Ağustos gibi indirmiş olacağız Ovi'den...

karasahinemre

Üye
navi çok kasıyor..

OzGuRKnowN

Üye
Kasar Tabi Kaç kişi aynı anda giriyordur ALLah Bilir..

engin_erg

engin_erg

Üye
evet artık navi hata vermiyor ama açmıyorda arayıp duruyor

----------Eklendi @ 19:05:19 ---------- Yazıldı @ 19:04:51 ----------

navi açıldı tr hala yok

Üst Alt