15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

aydnzara

Üye
Az önce neden konu kapatıldı.Admin kim burda arkadaşlar!

devil____boy

Üye
c7 için 24.1 var bir hata mı oluştu acaba

Dampierre

Dampierre

Üye
naviye girmiyor :S

moscow89

Üye
Bu arada bangladeş, yeni zellanda, kazakistan bile upload edildi hala tukey yok arkadaş!! Ve navi pertlemiş durumda şu işi geceden koysalar ölürlerdi sanki g.zekalı elop'un adamları işte...:aha:

karasahinemre

Üye
navi kaldırmadı :D

polluxea♪

polluxea♪

Üye
arkadaslar navide ki türkce sürümmü ?? eger öyleyse flash atmayı ögrenip atcamda :oke:

Dampierre

Dampierre

Üye
bence yanlışlıkla v24 leride yüklediler şimdi siliyorlar :D

• Beğen
Tepkiler: Türe
pRime.

pRime.

Üye
Rica üzerine tekrar açtı sanırım konuyu.

karasahinemre

Üye
o değilde bu euro2 de türkçe var mı ?

cardanadam

cardanadam

Üye
ya arkadaşlar cepten giriyorum nokia türkiye sitesi açıldı güncelleme gelmişmi bi bakabilirmisiniz dayanamıyorum artık

mustafakamikaze

mustafakamikaze

Üye
navide 22.14 e bakamıyorum sunucuya yükleniyo hızlıca inş türkiyede yüklenir gelir oviye

cardanadam

cardanadam

Üye
navide 22.14 e bakamıyorum sunucuya yükleniyo hızlıca inş türkiyede yüklenir gelir oviye
ya mustafa cepten giriyorum nokia türkiye sitesi açıldı güncelleme gelmişmi bi bakabilirmisiniz dayanamıyorum artık

trontr

Üye
navi şoku atlatana kadar zaten indiremezsiniz en iisi oviyi bekleyin :D

ayhan_44

ayhan_44

Üye
ya arkadaşlar cepten giriyorum nokia türkiye sitesi açıldı güncelleme gelmişmi bi bakabilirmisiniz dayanamıyorum artık
kardeş yok daha nokıa nın sitesine gelmedi benim telfonu aldığımdaki sürüm son sürüm yazıoyo sadece navifirmden güncelleyebilirsin

emreipekci

emreipekci

Üye
belle sizmisken gelen orjinal annaya forumda verilen tepkilere bakiyorumda bu nokia nin gercekten sadik kullanici ve fanlari var. sanirim bunlari gorseler yaptiklari taktiksel hatalarla nokia kullanicilarina ne kadar sikinti yasattiklarini anlarlar...

• Beğen
Tepkiler: nkrn83, nonamex, moscow89 ve 1 kişi daha
ayhan_44

ayhan_44

Üye
arkadaşlar flash atmadan annayı yükleyebilirmiyim

_ardaa

_ardaa

Üye
c6-01 için v24.1 gördüm ben navi de ilginç

Üst Alt