Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)
Sponsorlu Bağlantılar
esat22
Üye
bugün veya yarın gelir çoğu avrupa ülkesine yüklenmiş sıra bizde sanırım
narquelion
Üye
navifirm'de almanya için olan anna güncellemesini seçtikten sonra yan tarafta çıkan seçeneklerden hangilerini seçmek gerekiyor? yoksa halihazırda seçili olanlar yeterli mi?
Dampierre
Üye
Çin annasıyla çok fark var mı ???? Ona göre belleden geçeceğim.
navifirm'de almanya için olan anna güncellemesini seçtikten sonra yan tarafta çıkan seçeneklerden hangilerini seçmek gerekiyor? yoksa halihazırda seçili olanlar yeterli mi?
Bu akşam veya yarına yüklenmiş olur tahminime göre, ama eğer bu işlerde acemiysen bulaşmanı tavsiye etmem, 1 hafta daha bekle o zaman telefon üzerinden de güncelleyebileceksin yada ovi suite üzerinden.
Türe
Üye
ya ben en çok ana ekranı ve qwerty klavyeyı merak edıyorum yukleyen arkadaslar Resım upload edeblrler mı acaba ?
figo2121
Üye
arkadaşlar almanya sitesinden indiriyosunuz türkçe oluyomu ayrıca link verin yahu bulamadım ben