15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

esat22

Üye
bugün veya yarın gelir çoğu avrupa ülkesine yüklenmiş sıra bizde sanırım

narquelion

Üye
navifirm'de almanya için olan anna güncellemesini seçtikten sonra yan tarafta çıkan seçeneklerden hangilerini seçmek gerekiyor? yoksa halihazırda seçili olanlar yeterli mi?

Dampierre

Dampierre

Üye
Çin annasıyla çok fark var mı ???? Ona göre belleden geçeceğim.

esat22

Üye
navifirm'de almanya için olan anna güncellemesini seçtikten sonra yan tarafta çıkan seçeneklerden hangilerini seçmek gerekiyor? yoksa halihazırda seçili olanlar yeterli mi?

evet ben de bunu merak ediyorum

Dampierre

Dampierre

Üye
Anna kullananlar çin annasıyla aradaki farkları yazabilirmi internetim kısıtlı duruma göre indireceğim.

_ardaa

_ardaa

Üye
teşekkür ederim arkadaşım birşey daha gerçi daha yeni takip ediyorum programı ama tahminen ne sürede gelir ?

Bu akşam veya yarına yüklenmiş olur tahminime göre, ama eğer bu işlerde acemiysen bulaşmanı tavsiye etmem, 1 hafta daha bekle o zaman telefon üzerinden de güncelleyebileceksin yada ovi suite üzerinden.

Türe

Türe

Üye
ya ben en çok ana ekranı ve qwerty klavyeyı merak edıyorum yukleyen arkadaslar Resım upload edeblrler mı acaba ?

figo2121

Üye
arkadaşlar almanya sitesinden indiriyosunuz türkçe oluyomu ayrıca link verin yahu bulamadım ben :)

Dampierre

Dampierre

Üye

figo2121

Üye
Alman varyantını indirin içinde Türkçe dil var. Navifirm ile indireceksiniz.

yani teldenmi güncelleyecez güncellediğimde günceleme yok diyor daha açıklayıcı anlatsan sevinirim tşkler.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar almanya sitesinden indiriyosunuz türkçe oluyomu ayrıca link verin yahu bulamadım ben :)
http://www.maxicep.com/modifikasyon-araclari-bilgi/navifirm-v1-3-son-guncelleme-13-04-2011-a-458236.html

İ
ndirin, programda sol üst köşeden Productional External seçin ve devam edin. Yalnız sunucular şu an aşırı yoğun, bu nedenle hata verebilir.

----------Eklendi @ 17:47:20 ---------- Yazıldı @ 17:45:53 ----------

yani teldenmi güncelleyecez güncellediğimde günceleme yok diyor daha açıklayıcı anlatsan sevinirim tşkler.
Telefondan güncelleyebileceksiniz. Yalnız bir hafta gibi bir süre beklemeniz gerekiyor.

• Beğen
Tepkiler: illegalize00
forbidden5

forbidden5

Üye
Beyler navi deki c6 01 e bakın bi 22.14 den sonra 24.1 yazan bişey daha gözüküyor :S:S:SS::SS:

Türe

Türe

Üye
geldı mı turkce

ayhan_44

ayhan_44

Üye
arkadaşlar c6-01 için yıldız 4 0 kare yaptım rm 718 yazıyor ordan seçtim c6-01 rm 718 i hala açılmadı

burakcal2

Üye
arkadaslar 24.1 cikti

cardanadam

cardanadam

Üye
arkadaşlar cepten giriyorum nokia türkiye sitesi açıldı güncelleme gelmişmi bi bakabilirmisiniz dayanamıyorum artık

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
sadece c7 içinmi?

karasahinemre

Üye
n8 için euro2 türkçe mi

forbidden5

forbidden5

Üye
24.1 gözüküyor navide :naughty:

Üst Alt