15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Sponsorlu Bağlantılar

catdog136

catdog136

Üye
kablo yanımda yok ya.. olsa almanya versiyonunu yüklerdim :angry:

Kingmortall

Kingmortall

Üye
c6 01 e olurmu bu :hmmm

vika39

Üye
telefondan *#0000# den yapiyodk dimi arkadslr

Cruzer_Contour

Cruzer_Contour

Üye
arkadaşlar ben girdim navifirm e fakat releases kısmında 22.14 yok en son 14.2 var navifirm plus isimli program
clear local cache adında bi buton var ona tıkla görürsün...

vika39

Üye
guncellemelere bak diyorum su an guncelleme yok diyo interntim yok mlsf telefondanda girilmiyor prog .s.s

muratsert

muratsert

Üye
059d5z9 almanya ürün kodlu olan versiyonda türkçe var yükledim sorunsuz çalışıyo

Quaresma53

Quaresma53

Üye
arkadaşlar oviye ne zman düşer tahmini bilen yokmu yaw :S

cencali

Üye
telefon model ne

Quaresma53

Quaresma53

Üye
C7 dostum meraklandım yaw

moscow89

Üye
arkadaşlar ben girdim navifirm e fakat releases kısmında 22.14 yok en son 14.2 var navifirm plus isimli program

Yukarda "clear local cache" yazan kısıma bas önceki aramaları silsin sonra birdaha arama yaptır.

_ardaa

_ardaa

Üye
Çıkmasına 3-5 gün kala neden kendi kodunuzu yüklemiyorsunuz ki az daha sabredin, sonra cihaz bozuk o çalışmıyor bu çalışmıyor diyorsunuz az sabır arkadaşlar.

Önümüzde ki birkaç gün için tüm cihazlar için Ovi üzerinden gözükecektir, henüz Türkiye kodu bile yüklenmemiş hiç bir cihaz için.

illegalize00

Üye
o değilde arkadaşlarım en azından bunu yeni yapacaka rkadaşlara uyarılarınız nedir nasıl yüklenmeli navifirmden telefoun rengine göremi yoksa koduna göremi ?

_ardaa

_ardaa

Üye
o değilde arkadaşlarım en azından bunu yeni yapacaka rkadaşlara uyarılarınız nedir nasıl yüklenmeli navifirmden telefoun rengine göremi yoksa koduna göremi ?

Öncelikle ülke koduna sonra renk koduna göre indireceksin zaten Türkiye kodu yüklenirken renk kodları yanında yazar.

vika39

Üye
arkadaslar ben bu islemi tr ye geldkden sonra *#0000# ile yapabilecekmiyim lutfen bisey soyleyin

illegalize00

Üye
teşekkür ederim arkadaşım birşey daha gerçi daha yeni takip ediyorum programı ama tahminen ne sürede gelir ?

Üst Alt