15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Demek ki Pazartesi - Salı diyenler sallıyomus... Filiz'in dediğine göre bu haftadan sonra gelcekmıs ''Anna''

debug06

Üye
Kesin Bilgi annanın çıkış tarihi belli oldu
Çarşamba günü (Çıkmaz ayın son çarşambası) Al ananıda git Nokia

Tepkiler: mertdeveci2 ve DenizhaNq
Arkadaslar nerde bu anna .. Ne zaman gelıyor ..?

symbian belle güncellemesini gördükten, sonra symbian anna yı unuttum

Demek ki Pazartesi - Salı diyenler sallıyomus... Filiz'in dediğine göre bu haftadan sonra gelcekmıs ''Anna''

Ben bizzat kendim konuştum nokia destek hattıyla bana 22 agustosta ovide dediler kımse bi nane bilmiyo. Valla şu facebook sayfasındaakı gerisayım ilgımı cektı bakalım altından ne cıkacak..

Evet navifirm tamamen iptal.Nokia care sonra production external da kapalı.

nokia facebook sayfasındaki geri sayımdan sonra symbian belle güncellemesini tanıtıcaklarmış gibi söylentler var

ayhan124

Üye
bu kadar bekletildikten ve adam yerine koyulmamaktan dolayı söylenecek en kibar söz.....ALLAH BELANI VERSİN NOKIA..........kusura bakmayın arkadaşlar her baktığımda güncelleme yok diyor ya teli kırasım geliyor...

debug06

Üye
Navi geri açıldı ama sanırım Türkiye gene yok

Türe

Üye
hacılar germany i yukleyin yav en azından türkiye gelene kadar idare eder

kardeşim beni de aradılar şimdi sertaç'la konuştum aynı şeyi dedi cuma'ya kadar çıkacak diyor türkiye'deki gsm şebekeleri ile bi problem olmuş ondan geç kalmış

Sertaç beni de aradı bu hafta gelecek dedi. Ben de inşallah dedim sinirli ve tavırlı bir şekildesonra konuşmayı sonlandırdım.

gokmena

Üye
mahsus kapamışlar belli
variant sayısında hiçbir değişiklik yok 334 ve 50 cumadan beri

navi açıldı ama anna güncelleme yok boşuna beklemeleyim

aynn navi geldi türkiye yine yokk (((((