15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Arkadaşlar ben nokia n8 almayı düşüyorum ama sayenizde cesaret edemiyorum
Forumda okuduklarım kadarıyla bir iki sorum olacak ...
1) Navifirm ile Phoneix denilen şeyler aynı şeyler mi ? Yani aynı işi mi görüyolar ??
2) Forumdan imzasız olan programları nasıl imzalatırız ?? Bu konular hakkında bana mesaj atabilecek ya konu başlığı açıp açıklayabilecek bi hayırsever varsa hiç durmasın

...

Konu Sahibi
Bu nokianin facebook sayfasından geri sayım bittiğinde iki parmak arası baş parmak çıkarsa hiç şaşırmam

fecbokta geri sayım yapıyorlar türkiyeye hep böyle oluyor her konuda 3 ülke sınıfına koyuyorlar
bu işe bir dur demek lazım.bu böyle gitmeyecekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk.

Allah bilir Belle'de neler olucak ...

herkes belle geçerken bizdaha anna yı bekliyoruz.ne biçim nokıa

anlamadık gıttı zaten ne bıcım ış

22 Ağustos 2011 Pazartesi
Saat: 17:55

"Anna" bekleyişinde, bir mesainin daha sonuna hüsranla gelirken,
hayaller yarına kaldı...

Dipnot: Aldığımız son haberlere göre Kamboçya'da Anna'ya kavuşan kullanıcılar, Türkiye'deki Nokia kullanıcılarına popolarıyla vuvuzela çalıyorlarmış....

Tepkiler: mustimix41 ve nameste108
kamboçyalılar vuvuzela çalakoysun türkiyedekiler elopa çok hayır duasında bulunuyorlar.eminim elopun kulakları çınlıyodur...

kamboçyalılar vuvuzela çalakoysun türkiyedekiler elopa çok hayır duasında bulunuyorlar.eminim elopun kulakları çınlıyodur...

Elop Türkiye'de olsa, bu kadar kızgın kullanıcı içinde çınlamadık yeri kalmaz heralde
Şimdilik kulaklarının çınladığına dua etsin...

arkadaşım navifirm yazılım dosyalarını nokıa servırlarından indirmek için phoneix de indirilen dosyaları pc aracılığı ile telefona flash lamak için yani kurmak için

haklısın dostum

eheh güzeldi bu

IKHULAKU

Üye
belki de nokia'da şu şekilde de bir bakış olabilir : bir anda bütün dünyada yayınlasalar o kadar kişinin download etmesine server dayanmayabilir. bu yüzden parça parça verip, talebin çok olacağı ülkeleri sona atarak download işlemlerinde sorunları engellemiş olabilirler.