15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Çıktığı zaman telefonu usb ile bağladığında Ovi Suite açılır ve seni uyarır güncelleme var diye, henüz yok bekliyoruz bizde.

Ovisuit harici yükleyemez miyim ? Telefonun güncelleştirme bölümünden yada telefondan oviye girip ?

----------Eklendi @ 13:44:50 ---------- Yazıldı @ 13:43:08 ----------

Çıktığı zaman telefonu usb ile bağladığında Ovi Suite açılır ve seni uyarır güncelleme var diye, henüz yok bekliyoruz bizde.
<br><br>Ovisuit harici yükleyemez miyim ? Telefonun güncelleştirme bölümünden yada telefondan oviye girip ?

Sensation

Emekli Yönetici
@*Krosaki* hem telefondan hem de Ovi Suite üzerinden güncelleyebilirsiniz.

Hadi be Nokia hadi be yavrum çak şu güncelleştirmeyi artık ...

Ovi'yi kilitledik resmen
Biz Nokia'dan çekiyoruz, Nokia da bizden...

Tepkiler: *Krosaki*

WebStyle

Üye
Önce naviye gelmesi gerekmez mi :S ovi ye sonra geliyor sanırım. Hep öyle çünkü. Daha navi ye bile düşmedi tr kodları

mfb2

Üye
kullanılabilir güncelleme var diyor bakıyorum hep oyun güncellemeleri şunları silemezmiyim ordan

nonamex

Üye
Alman Anna'sı güzelde saat sorunu kötü biraz. Otomatik yenilemeyi kapattım ama iletim raporları yanlış geliyor hala..

şu an itibarıyla navifirm iptal bir ihtimal diğer product kodlar yükleniyo olabilir

den1905

Üye
dün 10 defa flash attım belki telefona bozulucak sandım bir ara. Annayı beklemekten sıkıldım ve downgrade yapayım dedım bir türlü olmadı. pr1,1 ve 1,2 yüklüyorum anna kalıntıları telefonda kalıyor okadar format attım bir türlü silemedim ikonların yarısı anna yarısı 14,02. tekrar anna yükleyim dedim ondada eksik yüklemeye başladı saat 05:00 kadar uğraştım sonunda anna yükleyebildim nedir bu çektiğimiz

den1905

Üye
şu an itibarıyla navifirm iptal bir ihtimal diğer product kodlar yükleniyo olabilir

navifirm yeni bir güncelleme eklediklerinde iptal olduğunu sanmıyorum sonuç olarak sadece N8 için yazılım yok bir çok model için bu yazılım desteğini veriyor. Benim düşüncem herkezin bir anda yüklenmesiyle oluşan tıkanıklıktan ibaret. Navi hata veriyorlar güncelleme geliyor düşüncesinden kurtulmak gerekiyor diye düşünüyorum tabi bu bir öneri katılmayanlarda olabilir.

Ovi güncellemesi salıya kalacak galiba
Hala tık yok...

Konu Sahibi
navifirmde bişi yok henüz.

----------Eklendi @ 15:36:49 ---------- Yazıldı @ 15:36:09 ----------

navifirmde bişi yok henüz. Production External da