15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

meet symbian anna bu ne demek gercekten ovıde var ?

alman anna qt uygulama sevmedi..o yüzden bende tr kodunu bekliyorum..tekrar flash atacağım.

tahminmce trdede qt sorunu olucak

Telefona gelen giden yok vala bakalım akşam üzeri felan mı çıkcak yoksa salı gününe mi kalcak

02samsat

Üye
Nokia insanı sabrı bu kadar mı zorlanır. Tabi adamlar ekmek su gibi telefon satıyorlar. Tuzu kuru.

arkadaşlar navifirmde 24.1 var o ne oluyo acaba

kimse aldırış etmiyo ama anna orada var zaten meet symbian anna ıngilizce versiyon

Konu Sahibi
Arkadaşlar bir kaç defa yazdım tekrar yazıyorum büyük harfle yazıyorum ki görüne . Admin arkadaşlar çok

EURO2_GERMANY YÜKLEYEN ARKADAŞLAR .. İÇİNDE SMART İNSTALLER BULUNDURUN BİR PROGRAMI YÜKLEMEK İÇİN CEP TELEFONUNUZUN DİLİNİ İNGİLİZCEYE ÇEVİRİN. VE PROGRAMI YÜKLEMEYE BAŞLAMADAN WLAN 'A BAĞLANIN YANİ İNTERNETİNİZ OLSUN. YOKSA YÜKLEYEMEZSİNİZ. ( BU OVİDEN İNDİRİRKEN EK 13 MB İNDİRMEK GEREKİR DİYORYA ONLAR SMART İNSTALLERLİ ) . SMART İNSTALLERİN İŞİ ZATEN O TELEFONDAKİ EKSİK DOSYALARI GÜNCELLEMEK.. ŞU AN TEK SORUNUMUZ VEYA SMART İNSTALLERİN SORUNU İNGİLİZCE DİLİNDE ÇALIŞIYOR OLMASI.

02samsat

Üye
Bekleyelim bakalım buraya kadar bekledik. Nokia daha kendisine sövdürmeden bu yazılımı yayınlamaz.

Navi Hata Veriyor O değil 22.14te 24.1'in dosyalarını gösteriyo şaka gibi

Düzeldi tık yok ßekle dur

arkadaşlar bu anna Oviye çıkması yine 10günü bulur her zaman öyle oluyor zaten

işlem sistem tarafından red edildi. Sanırım geliyor.

Bugün öğle saatlerinde gelir umarım , okadar bekledik...Naviye düştüyse bi Annayı Oviye atmak 10 günü bulmaz bence , Androidlerin güncellemeleri anında geliyor !

akondd

Üye
Bugün öğle saatlerinde gelir umarım , okadar bekledik...Naviye düştüyse bi Annayı Oviye atmak 10 günü bulmaz bence , Androidlerin güncellemeleri anında geliyor !
peki telefondan tarattığımızda gelirmi

Nawifirme Girilmiyor .. Yüklememi Var Acaba