nokıa_n8 Üye assolistler enson çıkarmış millet beklemekten uyuyakaldığı zaman. naviye şu an girilmiyor server lara yükleme yapılıyor zannedersem sabredin sabreden ?
assolistler enson çıkarmış millet beklemekten uyuyakaldığı zaman. naviye şu an girilmiyor server lara yükleme yapılıyor zannedersem sabredin sabreden ?
ager34 Üye euro2 sadece saat otamatik güncellemerinde 1 saat dilimi geri atıyor fark bu başkada fark yok
polluxea♪ Üye yaa arkadaslar anna süper de telefonda ki gereksiz dosyaları temizleyeblcegm güzel bi program warmı acaba ?? braz rahatlasın istyorum telefon
yaa arkadaslar anna süper de telefonda ki gereksiz dosyaları temizleyeblcegm güzel bi program warmı acaba ?? braz rahatlasın istyorum telefon
Türe Üye polluxea' Alıntı: yaa arkadaslar anna süper de telefonda ki gereksiz dosyaları temizleyeblcegm güzel bi program warmı acaba ?? braz rahatlasın istyorum telefon Genişletmek için tıkla ... dosya silmez ama ram i rahatlatır ramblow proyu öneririm
polluxea' Alıntı: yaa arkadaslar anna süper de telefonda ki gereksiz dosyaları temizleyeblcegm güzel bi program warmı acaba ?? braz rahatlasın istyorum telefon Genişletmek için tıkla ... dosya silmez ama ram i rahatlatır ramblow proyu öneririm
ager34 Üye serkanbb06' Alıntı: Nokia Sleeping Screen ve Bubbles Anna'ya yükleyebilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... boşver yükleme bataryadan kan emiyor bunlara
serkanbb06' Alıntı: Nokia Sleeping Screen ve Bubbles Anna'ya yükleyebilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... boşver yükleme bataryadan kan emiyor bunlara
van_helsing7677 Üye debug06' Alıntı: Bugün çıkacağını kim diyo müşteri hizmetlerinimi aradınız. Bu sorun elopa küfür eden arkadaşlar yüzünden oldu adam kıl oldu bize Türkiyeyi açmıyo Genişletmek için tıkla ... dostum arkadaş direkt nokiaya sormuş http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-resmi-sayfasi-anna-bugun-dedi-534747.html
debug06' Alıntı: Bugün çıkacağını kim diyo müşteri hizmetlerinimi aradınız. Bu sorun elopa küfür eden arkadaşlar yüzünden oldu adam kıl oldu bize Türkiyeyi açmıyo Genişletmek için tıkla ... dostum arkadaş direkt nokiaya sormuş http://www.maxicep.com/symbian-3-genel/nokia-resmi-sayfasi-anna-bugun-dedi-534747.html
van_helsing7677 Üye polluxea' Alıntı: kardes o bende de war yaa saat bozulup duryo cözümü varmı ki ? Genişletmek için tıkla ... saatteki otomatik zaman yenilemeyi kapat sorun ortadan kalkar
polluxea' Alıntı: kardes o bende de war yaa saat bozulup duryo cözümü varmı ki ? Genişletmek için tıkla ... saatteki otomatik zaman yenilemeyi kapat sorun ortadan kalkar
WebStyle Üye rafet383838' Alıntı: mıllet kullanmaya basladı annayı bız daha beklıyoruz ne zaman cıkıcak bu guncelleme Genişletmek için tıkla ... Naviye tr sürümü gelirse hiç beklemeyin flash atın gitsin. Zaten buradaki dosyalar Nokia'nın orjinal dosyaları.
rafet383838' Alıntı: mıllet kullanmaya basladı annayı bız daha beklıyoruz ne zaman cıkıcak bu guncelleme Genişletmek için tıkla ... Naviye tr sürümü gelirse hiç beklemeyin flash atın gitsin. Zaten buradaki dosyalar Nokia'nın orjinal dosyaları.
Uruloki Üye serkanbb06' Alıntı: Nokia Sleeping Screen ve Bubbles Anna'ya yükleyebilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... şu anlık yok qt mobiliyt 1.1.3 kurabilirsen olur belki birde sensation'nun paylaştığı bir dosyada var onuda yükle
serkanbb06' Alıntı: Nokia Sleeping Screen ve Bubbles Anna'ya yükleyebilen var mı ? Genişletmek için tıkla ... şu anlık yok qt mobiliyt 1.1.3 kurabilirsen olur belki birde sensation'nun paylaştığı bir dosyada var onuda yükle