gokturk_prensi Üye nonamex' Alıntı: Çin Annası , Alman Annası nerde kaldı Türk Annası Genişletmek için tıkla ... Sen belle yükle nonamex süper
nonamex' Alıntı: Çin Annası , Alman Annası nerde kaldı Türk Annası Genişletmek için tıkla ... Sen belle yükle nonamex süper
nonamex Üye gokturk_prensi' Alıntı: Sen belle yükle nonamex süper Genişletmek için tıkla ... Yok ya sorunları çokmuş, downgrade ile falan uğraşamam hiç
gokturk_prensi' Alıntı: Sen belle yükle nonamex süper Genişletmek için tıkla ... Yok ya sorunları çokmuş, downgrade ile falan uğraşamam hiç
gokturk_prensi Üye nonamex' Alıntı: Yok ya sorunları çokmuş, downgrade ile falan uğraşamam hiç Genişletmek için tıkla ... sorun yok java opera sorunu düzeltidi rofs2 dosyası değişimi ile birde sınırsız ekran modu da var
nonamex' Alıntı: Yok ya sorunları çokmuş, downgrade ile falan uğraşamam hiç Genişletmek için tıkla ... sorun yok java opera sorunu düzeltidi rofs2 dosyası değişimi ile birde sınırsız ekran modu da var
dreamwalker1979 Üye gokturk_prensi' Alıntı: sorun yok java opera sorunu düzeltidi rofs2 dosyası değişimi ile birde sınırsız ekran modu da var Genişletmek için tıkla ... opera çalışmıyor malesef düzenlenmiş rofs2 dosyasıyla flashladım...feature not support uyarısı veriyor
gokturk_prensi' Alıntı: sorun yok java opera sorunu düzeltidi rofs2 dosyası değişimi ile birde sınırsız ekran modu da var Genişletmek için tıkla ... opera çalışmıyor malesef düzenlenmiş rofs2 dosyasıyla flashladım...feature not support uyarısı veriyor
ByPotter Üye Arkadaşlar euro germany sectik diyelim yandaki kutucukların hepsi secili değil mark all mı diyecez ? Biri açıklama yaparsa sevinirim yeniym
Arkadaşlar euro germany sectik diyelim yandaki kutucukların hepsi secili değil mark all mı diyecez ? Biri açıklama yaparsa sevinirim yeniym
mustimix41 Üye ByPotter' Alıntı: Arkadaşlar euro germany sectik diyelim yandaki kutucukların hepsi secili değil mark all mı diyecez ? Biri açıklama yaparsa sevinirim yeniym Genişletmek için tıkla ... sadece seçili olanları indir sen işaretleme ....
ByPotter' Alıntı: Arkadaşlar euro germany sectik diyelim yandaki kutucukların hepsi secili değil mark all mı diyecez ? Biri açıklama yaparsa sevinirim yeniym Genişletmek için tıkla ... sadece seçili olanları indir sen işaretleme ....
accman Üye ardaa_272' Alıntı: Euro_Germany versiyonuna hücum bize 3 hafta içinde gelecekmiş anna Genişletmek için tıkla ... kaynak?
ardaa_272' Alıntı: Euro_Germany versiyonuna hücum bize 3 hafta içinde gelecekmiş anna Genişletmek için tıkla ... kaynak?
adela Üye bende dün geceden bu yana yapamadığımı. forumdan denizhang nickli arkadşın önerisiyle. recep özmen arkadaşın anlattığı gibi yaptım..sonuçta beni bayaa korkuttu. euro2 germany 059B4W8 İNDİRDİM KURDUM.. PİLİ ÇIKARIP TAKTIĞIMDA.türkçe işaretli ve product kodu da benim telin orinali.059b5g8 olarak..hala yüklemiyenler varsa ipucu olur dedim.
bende dün geceden bu yana yapamadığımı. forumdan denizhang nickli arkadşın önerisiyle. recep özmen arkadaşın anlattığı gibi yaptım..sonuçta beni bayaa korkuttu. euro2 germany 059B4W8 İNDİRDİM KURDUM.. PİLİ ÇIKARIP TAKTIĞIMDA.türkçe işaretli ve product kodu da benim telin orinali.059b5g8 olarak..hala yüklemiyenler varsa ipucu olur dedim.
resulalan Üye T olarak sadece tayland var lan nokia ben sana ne deyim her zaman bize böyle yapıyon lan üvey evlat gibi
T olarak sadece tayland var lan nokia ben sana ne deyim her zaman bize böyle yapıyon lan üvey evlat gibi
devil____boy Üye accman' Alıntı: kaynak? Genişletmek için tıkla ... Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
resulalan Üye malezya endonezya filipinler bile var Türkiye yok bu nasıl iş ya bu nokianın Türkiyeye bi garezimi vardır nedir ayıp valla
malezya endonezya filipinler bile var Türkiye yok bu nasıl iş ya bu nokianın Türkiyeye bi garezimi vardır nedir ayıp valla
devil____boy Üye adela' Alıntı: bende dün geceden bu yana yapamadığımı. forumdan denizhang nickli arkadşın önerisiyle. recep özmen arkadaşın anlattığı gibi yaptım..sonuçta beni bayaa korkuttu. euro2 germany 059B4W8 İNDİRDİM KURDUM.. PİLİ ÇIKARIP TAKTIĞIMDA.türkçe işaretli ve product kodu da benim telin orinali.059b5g8 olarak..hala yüklemiyenler varsa ipucu olur dedim. Genişletmek için tıkla ... son kısımda demek istediğini anlamadım pili çıkarıp taktın ----------Eklendi @ 14:31:31 ---------- Yazıldı @ 14:30:23 ---------- resulalan' Alıntı: malezya endonezya filipinler bile var Türkiye yok bu nasıl iş ya bu nokianın Türkiyeye bi garezimi vardır nedir ayıp valla Genişletmek için tıkla ... nokia.uk vs resmi sayfaya koymuşlar şuan güncelleme yapabiliyorlar navifirmle vs uğraşmadan
adela' Alıntı: bende dün geceden bu yana yapamadığımı. forumdan denizhang nickli arkadşın önerisiyle. recep özmen arkadaşın anlattığı gibi yaptım..sonuçta beni bayaa korkuttu. euro2 germany 059B4W8 İNDİRDİM KURDUM.. PİLİ ÇIKARIP TAKTIĞIMDA.türkçe işaretli ve product kodu da benim telin orinali.059b5g8 olarak..hala yüklemiyenler varsa ipucu olur dedim. Genişletmek için tıkla ... son kısımda demek istediğini anlamadım pili çıkarıp taktın ----------Eklendi @ 14:31:31 ---------- Yazıldı @ 14:30:23 ---------- resulalan' Alıntı: malezya endonezya filipinler bile var Türkiye yok bu nasıl iş ya bu nokianın Türkiyeye bi garezimi vardır nedir ayıp valla Genişletmek için tıkla ... nokia.uk vs resmi sayfaya koymuşlar şuan güncelleme yapabiliyorlar navifirmle vs uğraşmadan
_ardaa Üye Evet birçok Avrupa ülkesinin resmi sitesine girip güncellemelere baktığınız da versiyon 22.14 olarak gözüküyor, millet Ovi'den resmi olarak güncelliyor biz halen sürekli hata veren navi ile uğraşıyoruz
Evet birçok Avrupa ülkesinin resmi sitesine girip güncellemelere baktığınız da versiyon 22.14 olarak gözüküyor, millet Ovi'den resmi olarak güncelliyor biz halen sürekli hata veren navi ile uğraşıyoruz
devil____boy Üye hepsini yayınla gitsin niye süründürüyor bunca insanı anlamış değilim kitlenirsede serverlar yavaş yavaş açılır sonuçta
hepsini yayınla gitsin niye süründürüyor bunca insanı anlamış değilim kitlenirsede serverlar yavaş yavaş açılır sonuçta
_ardaa Üye Bizlere henüz güncelleme yok ama ovi servise ulaşamıyor bu da enteresan, ürün kodunu değiştirsem mi diye düşünüyorum
Bizlere henüz güncelleme yok ama ovi servise ulaşamıyor bu da enteresan, ürün kodunu değiştirsem mi diye düşünüyorum
accman Üye ayıptır yaa şuan güncelleme yapan ülkelerden daha mı az kullanıcımız var bizim..3 hafta nedir arkadaşım yaa
ayıptır yaa şuan güncelleme yapan ülkelerden daha mı az kullanıcımız var bizim..3 hafta nedir arkadaşım yaa
adela Üye devil____boy' Alıntı: son kısımda demek istediğini anlamadım pili çıkarıp taktın ----------Eklendi @ 14:31:31 ---------- Yazıldı @ 14:30:23 ---------- nokia.uk vs resmi sayfaya koymuşlar şuan güncelleme yapabiliyorlar navifirmle vs uğraşmadan Genişletmek için tıkla ... devamlı RETY DİYE ikaz çıkıyordu..bilemedim ne olursa olsun dedim çıkardım pili..işlem bitmeyecek diye.
devil____boy' Alıntı: son kısımda demek istediğini anlamadım pili çıkarıp taktın ----------Eklendi @ 14:31:31 ---------- Yazıldı @ 14:30:23 ---------- nokia.uk vs resmi sayfaya koymuşlar şuan güncelleme yapabiliyorlar navifirmle vs uğraşmadan Genişletmek için tıkla ... devamlı RETY DİYE ikaz çıkıyordu..bilemedim ne olursa olsun dedim çıkardım pili..işlem bitmeyecek diye.