15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Bence adamlarıda fazla sıkıştırmamak lazım.Çünkü yurtdışında olup OVI'den güncelleyenler bile hala QT tabanlı program yükleyemiyorlar.Yani Anna'da daha tam anlamıyla stabil çalışmıyor.Belki bunları (yüksek ihtimal) göz önünde bulundurarak bi kaç çalışmadan dolayı gecikiyor Kİ Bence Anna'da geçiş yazılımı konumuna geçicek.Biraz daha sabır yani...Zaten ekstra güncelleme gelmezse hüsran sonucu çıkıcak.Umarım ki Belle'de böyle uyumsuzluk problemiyle çıkmaz...

Dip Not:Annayla Reset Problemi ortadan kalktı ona değinmeden geçmeyim...

annanın büyük bir hatası bu..yanlızca annanın çıktığı bölgelerde smart installer sorunu yok..bizde var malesef..bir ihtimal türkiye yazılımı çıkınca bu ortadan kalkacak ya da küçük bir güncelleme bekleyeceğiz gene..

Arkadaslar bazı üyeler 22.14 de hiç gecmeyın telefon daha kötü oldu felan diyolar ? Bu gercek olamaz dımı? Cunu ana ekran gecıslerınde kı hız dık konunmda qwerty klavye fln cok akıcı ozellıkler sonra oyunlardakı kasmalarda kalkıcak ama insanların begenmeme nedenını hala anlamadım ?

bayx2002

Üye

arkadaşım 1 aydır yüklü bende anna, ve telefonumu yurtdışından aldığım için OVİ üzerinde resmi güncelleme yaptım, kendisi güncelleme uyarısı verip güncelledi ama memnun değilim. dil türkçe değil ingilizce oldu. 22.14 değil 24.01 en son sürüm olmasına rağmen internette çok sorunlar var. KVK ya götürdüğümde onlar bile anna sürümünü ilk defa benim telefonda gördüklerini söylemişlerdi 1 ay önce. ve eski sürüme dönmemin sorunlara neden olacağını TÜRKİYE için güncellemeyi beklemem gerektiğini söylediler. ama inanın bilseydim böyle bir sürüm olduğunu eski haliyle çok daha kullanışlı ve seriydi telefon. açıkcası hayal kırıklığı ve pişmanlık oldu. 2 adet uplate 1 ve 2 diye güncelleme yayınlandı ama dahada eksikleri çok. ben şimdi önce türkiye sürümünü sonra eksikler için yeni uplate yayınlanmasını ve en önemliside BELLE'yi bekliyorum ve bunlar gecikirse telefonu satacam NOKİA bu hataları ile soğuttu beni..

mezoart

Üye

Yapılan bir güncellemeden sonra telefonun performansının artmaması hiçte mantıklı gelmiyor.Türkiye için çıktığında da böyle problemler yaşanacaksa eğer hiç gerek yok, açıkçası çıktığı gün yüklemeyi düşünmüyorum bu tarz yorumlardan sonra.Enteresan...

Bazıları olumsuz bazıları olumlu yorum yapıyor yani şimdi bu anna iyi mi kötü mü ?

maxifunk

Üye
Bazıları olumsuz bazıları olumlu yorum yapıyor yani şimdi bu anna iyi mi kötü mü ?
Anna harika bir işletim sistemi bataryam artık bir gün daha fazla dayanıyor arayüzüde çok iyi yaklaşık 2 haftadan beri kullanıyorum hiçbir problem çıkmadı

Konu Sahibi
konuyu açtığım gün yükledim ve bugüne kadar smart installer dışında sorun yaşamadım onuda telefon dilini ingilizce yaparak çözüyorum.

arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum n8 nfc destekliyormu bir arkadaş n8 nfc destekliyor anna güncellemesinden sonra kullana bilecek dedi doğrumu

gokaycan

Üye
nfc şuan için desteklemiyor. güncelleme ile ne olur bilemem.

gourme

Üye
arkadaşlar ben bir şey sormak istiyorum n8 nfc destekliyormu bir arkadaş n8 nfc destekliyor anna güncellemesinden sonra kullana bilecek dedi doğrumu
N8 de NFC ile ilgili bir donanım olduğunu sanmıyorum dolayısı ile nfc oılayı n8 e ters

NFC "donanımsal bir özellik" yanlış bilmiyorsam.
Yazılım veya güncelleme ile sonradan eklenmesi mümkün değil.
N8'de yoksa yoktur, güncellemeyle eklen(e)mez.

şu anna da gelse artık belleyi beklesek dünyanın sonu gelmeden

aynen yha anna gelsese birazcık rahatlasak sonra belle yi beklesek sonra kelle sonra elle flen derken hikaye uzayıp gitsse

Tepkiler: bayx2002

mezoart

Üye
aynen yha anna gelsese birazcık rahatlasak sonra belle yi beklesek sonra kelle sonra elle flen derken hikaye uzayıp gitsse

Bence Anna ile Belle'yi birleştirip Anabel diye bir versiyon çıkarmalılar.

Tepkiler: mehmetvural97
aynen daha uygunda daha artık nasıl bir arayüz deqişikliqi olur derseniz n9 gibi sympe gibi yaparlarsa tmmdır symbian en son geldiqi noktayi geçer ve durur ama yıl 2016 olur

----------Eklendi @ 02:35:45 ---------- Yazıldı @ 02:35:29 ----------

zaten 2013 de tel deqiştiririm artık

Belleden sonra ki guncellemelerde N9 dakı gıbı menuler 4 lü olsa süper olur .s

bende birşey sorayım alman annasi yükleyenlere c sürücüsündeki mcs klasöru nedir ne ise yarar bilen var mi?