15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Türe

Üye
en geç 2016 da elimizden öper

sirhot06

Üye
Arkadaşlar ben alman variantını 3 haftadır kullanıyorum. Tamam hız olarak azda olsa bi yol katetmiş anna ama azda olsun sorunlar mevcut. Mesela müzik çalar mp3 dahil, oyun sesleri, uygulama sesleri ne varsa herşeyi listeye ekliyor. Çözümler sunulmuş ama hepsini denedim olmadı bende. Hatta hatalımı kuruldu yazılım diye sw-reset yaptım ama nafile. Ayrıca telefona çok yük binince ana ekranlar bir süre donuyor ve tekrardan yüklüyor kısayolları ve widgetları.İnşallah belle ile bu sorunların hepsine kökten çözüm gelir. Demek istediğim çok çok fazla birşeyler beklemeyin

Anna çıkmadı diye kafayı yemek ne demek yav alt tarafı bir güncelleme büyütmeyin rahat olun

tarih 8 eylülü gösterdi hadi bakalım

bu arada navi açılmış, tahmin ettiğiniz gibi avlamaya sinek bile yok n8 bölümünde

ya sende durup durup takvim atmasınımı bekliyorsun daha çok takvim atar bekleme boşuna sonra illa gece yarısı gelecek diye bir şey yok

arkee

Üye
benim yeminim var samsung android alacam. nokia nın bu yaptıgını kendimce cezasız bırakmayacam sadece turkiyede degıl tum dunyada kan kaybeden nokia ya kendimce elımden gelen yaparak baska markadan yana kullanacam hakkımı

nokia yıllardır bu politakayı uyguladı zaten bir telefondaki güzel özellik üst versiyonlaarda yada yeni çıkan telefonlarda yok.birini veriiken iki alıyor.bu politika nokiayayı kötü günlere sürekledi zaten.gerçi babamın fabrikasımı banane batarsa batsın

----------Eklendi @ 00:18:00 ---------- Yazıldı @ 00:16:07 ----------

dostum bende alman annayı yükledim ve yükledigime pişman oldum fakat türk annada bu hataların olmıyacagı kanısındayım eger olursa zaten eski sürüme devam

olursa zaten o zaman...

----------Eklendi @ 21:24:31 ---------- Yazıldı @ 21:22:48 ----------

içimden bir ses 9.9.2011 n9 piyasaya sürülecek diyor

_ardaa

Üye
Yarın saat 11'e kadar gelmediyse artık ay sonuna kadar unutun Anna'yı.

gelir gelir ovi guncellemesi ve nedeni beni rahatlatti braz beklyelim bkalim

tarih 8 eylülü gösterdi hadi bakalım bu arada navi açılmış, tahmin ettiğiniz gibi avlamaya sinek bile yok n8 bölümünde
Insallah bugün gelir ancak yabancılar 9 eylül cuma diyor ikisinin ortası olsun. Persembeyi cumaya baglayan gece...

kendimi eylül ortasına hazırladım ama yarın yani bugün gelmesinide beklemiyor değilim

gelmeyecek taa ekim yada kasım yada direk belle gelicek bize hatta ilk belle bize gelicek

mfb2

Üye
gelirse ekim e gelmezse *** artık beklemiyorum seni anna ne zaman çıkarsan ozaman yüklerik

Birşeyi çok istedin mi olmuyor , sallayın , gelir bir gün cümleten yükleriz.

Nokia-C7

Üye
arkadaşlar eyleme geçtim

nokia türkiye facebook sayfasındaki yorumlara bakın türk bayraklı olan benim
sizleride beklerim saldırın duvara değil yorumların altına yazın duvara yazdıklarınız hemen siliniyor

accman

Üye
c6-01 için dün gece 108 varyant vardı...şimdi production external'den baktığıma göre 115'e çıkmış...hala nokia care suite açılmıyor...