15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

ok ama uygulamalarda sorun çıkıyor

Suyaka

Üye
ok ama uygulamalarda sorun çıkıyor

Evet, mağazadan indirilenlerin dışındaki uygulamalarda problem çıkıyor. Bu yüzden ben yana döne o sil dediğin dosyayı aradım. Sağolsun Dhampir arkladaşımız beni kırmadı ve upload ediyor şu an. Eh epey de boyutu büyük bir dosya yarın hazır olur diye tahmin ediyorum. Bence mümkün olduğunca o dosyayı da temin ederek flashlayın telefonunuzu. İşleyişinde problem yok, gayet iyi stabil çalışıyor ama yeni uygulama anlamında tam anlamıyla problem.

dosyanın adını yazarmısın tekrar

Suyaka

Üye
Tam net bilmiyorum ama, Phoenix'te Nokia Care Suite içerisinde Sağdaki dosyalardan en alttakiydi. Adının içerisinde 8GB yazan dosya kardeşim. Şuna benziyor: 0022.14_M001_8GB.fspx

Tam net bilmiyorum ama, Phoenix'te Nokia Care Suite içerisinde Sağdaki dosyalardan en alttakiydi. Adının içerisinde 8GB yazan dosya kardeşim. Şuna benziyor: 0022.14_M001_8GB.fspx

Suyaka Kardeşim bende dosyalar mevcut baştan flaslasam o sorun düzelir mi?

_ardaa

Üye
O dosya hafıza kartı içeriğini barındırır telefonu ilk aldığınız da hafıza kartında yüklü olanları içerir, flashlarken o dosya şart değil içinde resimler videolar ve varsa hafıza kartında ki uygulamaları içerir.

Suyaka kardeşim bende ki kırmızı dosya şu : RM-675_M004.21.emmc.fpsx ( Mem. Card Conten t)

Bende o dosyayla flash atmak istiyorum ama asphalt 6 da %40 kariyer bitirdim. Silinmesini istemiyorum. Flashtan sonra tekrar bu % den başlayabilmemin yolunu bilen varmı acaba

Peki Ardaa kardeşim Nokia Sleeping Screen in bunun la ne alakası var? Suyakanın dediği gibi telefona yüklenemiyor Yada bu N8 İçin mi gecerli?

_ardaa

Üye
Sleep Screen qt ile yazılmış o yüzden sorun çıkartabiliyor, avrupa forumunda çözümler sunulmuş qt downgrade yapın ardından yükleyin falan gibi şeyler, bir çözüm önerisi de ben sunayım.

Uygulama yöneticisine girin, qt quick yada qt quick component yazanı kaldırın(sanırım 1kb bişeydi) ardından Sleep Screen uygulamasını online olanı yani smart installer olanı kurun kurarken internet bağlantınız olsun o yükleme esnasında eksik bileşenleri tamamlar ve büyük ihtimal açılır.

C7 de bu dosya ile flaslarken hata veriyor?

Hata de Bu dosyanın olmaması gerektiğini söylüyor valla tabiki C7 için geçerli....

----------Eklendi @ 00:39:22 ---------- Yazıldı @ 00:37:56 ----------

Zaten normal yüklemeye çalıştığımızda son aşamada nete girmeyi deniyor ...

_ardaa

Üye
Tamam internet bağlantısı gerekli kurarken eksik bileşenleri yüklemeye çalışıyor, internet bağlantınız yoksa sorun yaşarsınız.

Suyaka

Üye
Hayır, betalabs'tan indirilebiliyor yalnızca. Bu problem sadece depo hafızasını kuran dosyanın flashlarken options'tan silinmesinden kaynaklanıyor büyük ihtimâlle. Henüz ben bi çözüm bulamadım ama çalışmalarım devam ediyor.

Fakat tekrar flaslamaya çalıştım ve bu kez silmedim memory card dosyasını fakat bu seferde flaslamıyor silinmesi gerekiyo dedi hata verdi...