15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

bayx2002

Üye

Nokia telefonu beğenerek aldım ve küçümsemiyorum memnunum birde nokia hiçbirimizin tapulu malıda değil ki savunalım cidden ben fark görmedim ve tartışmak istediğimi lütfen sanma. herkes çok büyük bir güncelleme ve sayfalarca yorumlar yazarak sabırsızlıkla bekliyor ya, inan kullanınca göreceksin ki (yada ben öyle gördüm) o kadar büyütülecek farklar olağanüstülük yok. sadece NOKİA pazarlama stratejisi ile abartıyor sanki, eğer nokia düzgün olsa en çok sattığı yerlerden biri olan türk kullanıcısına bu kadar madara duruma düşmezdi.. bu adamların yaptığı ve pazarladığı kadar değişiklik inan ben göremedim.. var mı? yok mu? lütfen sende türkiye'de bu güncelleme çıkınca telefonunu güncelleyip bir süre kullanınca bana cevap olarak mesaj olarak yaz beni aydınlat. belki ben farkedememişimdir kullanıcı olarak, aydınlatmış olursun bende teşekkür ederim sana

etherkes

Üye
tabi ne demek

Tepkiler: bayx2002

Suyaka

Üye
2 gündür Anna kullanıcısıyım. Ciddi anlamda bir değişimden söz edilecekse eğer, o da fazla profesyonel olan kullanıcıların anlayabileceği tarzda performans artışları ve buna ek olarak gözle görülür bir kaç uygulama. Bana sorarsanız en kayda değer 2 yanı var. Birincisi NFC, henüz aktif olmasa da önemli bir özellik. İkincisiyse QWERTY klavye. Bunların hiç biri cihazımızı iyi bir androidle kıyaslamamızı sağlayamasa da, Nokia kullanıcıları adına iyi birer gelişme diyebiliriz. Zîra, Andoidle kapışamamaktan kastım donanım anlamında. Symbian yazılım olarak hiç de düşünüldüğü kadar geride değil, donanımdan çok kısılıyor ve hâliyle bu durum performansa yansıyor. Yine de çok fazla beklentide olmak gerekmiyor, heyecanı anlarım fakat hayâl kırıklığını da hesaba katmakta fayda var. İyi günler.

ekreem12

Üye
arkadaslar annada pekde bi degisiklik yok yazmssnz we ayni zamanda daha hizli hale gelms telefon internet cok daha ii ws ws bunlari siralaip pek beklentimi karsilamadi bu kadar beklencek bisi deildi filan yazmssnz sonrasndada peki siz bu guncellemele ne bekliodunuz bunu merak ettim ciddn uzay gemisi olup aya cikaramaz bi guncelleme sonucta hep olumsuz konusmaya calisiosnz ama anna gayet yenilikleri olan we sorunlarn buyuk bolumunu cozmustr bana gore almanya wersionu yuklu bende we kullaniorm kullanmadan yorum yapmadigimida soleim

Suyaka

Üye
Ben şahsen güncellemeden bir beklentim olduğu için yüklemedim. Bilgilendirmeyi de, çok beklentiyle kurup da hayâl kırıklığına uğradığım için de yapmadım. Mesele şu ki, ben çok beklentisi olan arkadaşları Anna'nın neler getirdiği konusunda haberdar etmek istedim. Burda amaç tamamen, ütopik şeyler beklememekle ilgili. Yani sonuçta her türlü güncelleme ve iyileştirme kullanıcıları sevindirir. Ama o kadar büyütülecek bir mevzu olmadığından söz ediyoruz.

ekreem12

Üye
annadan once internetini kullandgnla simdi arasnda bi fark warmi senin icin tel msj yada cagri geldgnd eskidn ekran koruyunc bilgilendrme warmidi peki tel bu kadar serimidi sen bi uygulamai acmak istedgnd bu uygulamai dokunup dokunmadgni kestrebiliomudn simdi bunlarn hepsi war dimi we ayrica goruntu eskie gore cok daha canli eger bu guncelleme senin icin onemsz geldise bisi diemem ama bana gore bi cok sorunu cozmusler daha qwerty klawye nfc qt ws ws bunlar eskidn yoktu yenilik deilm ltfn elestrmek icin elestrmielm

accman

Üye
isyanımızda haksız değiliz dostlar avrupada en çok nokia kullanan ülke bizmişiz buyrun :

ekran koruyucu da bildirimler 14.02dede görünüyo arkadaşlar bikaç yerde görünmediği yazılmış ama bende ekran koruyucuda zaten görünüyo ha annayı bende sabırsızlıkla bekliyorum sadece bilgi olsun diye dedim zaten bildirimler ekran koruyucu da görünüyo

hala yok
ama konunun başlığınada gıcık olmaya başladım

Az daha dayanın yoldaşlar,gelir elbet

Bayram sonrasına kadar Polly'anna'cılığa devam...

maxifunk

Üye
Nokia benim için öldü artık telefonumu (C7) satıp HTC Desire HD alacağım

NOKIA'ya HAYIR!

yilan53

Üye
nokia benim içiin de bitti n8 i satmayacam ama bir daha alacağım telefon asla nokia olmayacak bu ne ya resmen 2. sınıf ülke muamelesi yapılıyoruz madem böyle sorunlar var yazılımı çıkartmadan neden test etmiyorsn da bizzi böyle bekletiyorsun bunlar artık can sıktı

drastee

Üye
Hiç bu yönüyle düşünmemiştim..... TÜRKİYE ve TÜRK İNSANI ile kategorize eden bir tavırla birlikte, telefon satış rakamlarına göre değilde, ırksal bakımdan değerlendiren diğer faktörle gibi, insanımızı yalnış değerlendirmeye almış ve her dış faktör gibi sabrımızı test ediyor. By Nokia.... Hi Iphone. Belki anlamazlar diye kendi dilleriyle hitap edeyim dedim. Benim dilimi öğrenen ilk kim olursa o kazanacaktır muhakkak....