ultraslan_66
Üye
konunun başlığı mutlu son ama biz hala mutlu sona erişemedik
bi fark yok mu? Bence sen kullanmayi bilmiyosun ya da kullanmiyosun telefonu cunku bir suru gelistirme var sayabilirim.Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??ayrıca anna sürümünü bekleyenler için diyim, o kadar sabırsızlandığınız kadar çok fark yok. biraz hızlı görselliği iyi bir kaç eklemeler yapılmış o kadar...
bana on taneden fazla geliştirme sayar mısın arkadaşım???bi fark yok mu? Bence sen kullanmayi bilmiyosun ya da kullanmiyosun telefonu cunku bir suru gelistirme var sayabilirim.
bi fark yok mu? Bence sen kullanmayi bilmiyosun ya da kullanmiyosun telefonu cunku bir suru gelistirme var sayabilirim.
Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??
ayrıca anna sürümünü bekleyenler için diyim, o kadar sabırsızlandığınız kadar çok fark yok. biraz hızlı görselliği iyi bir kaç eklemeler yapılmış o kadar...
<br><br>kardes aynı sorunla bende karsılastım benim telefonda yurt dısından gelme ingilizce anna yükledim bugün yetkili servise gittim 30 tl karsılıgında türkceye ceviriyoruz dediler Nokia C7 telefonu mu 20 ağustos tarihinde OVİ üzerinden güncelledim.. telefon yurtdışından aldığım için SYMBİAN ANNA oldu ama 24.01 sürümü ve dili ingilizce oldu KVK'ya gittim eski sürüme dönmek istiyorum dil ingilizce dedim ama dönemezsin telefon eski sürüme döndürülürse bozulur randımansız çalışır sakın dokunma böyle kullan yeni sürümü bekle dediler.. yeni gelen Türkçe sürüm eğer 22.14 olarak gelirse ben 24.01 sürümünün mü türkçesini beklemek zorundayım? bilgisi olan var mı??<br>
ayrıca anna sürümünü bekleyenler için diyim, o kadar sabırsızlandığınız kadar çok fark yok. biraz hızlı görselliği iyi bir kaç eklemeler yapılmış o kadar...
emin ol symbian i senden daha iyi biliyorum. Daha yuklemedim ama tum yenilikleri biliyorum. Sagdan soldan diyerek te sanirim tartisma cikarmaya calisiyosun.ben yaklaşık 10 gündür kullanıyorum symbian anna'yı ve pratikteki kullanıcı olarak çok beklentiyi karşılayacak farklar olmadığını söyledim.. telefonu yurt dışından aldığım için erken güncellediğimide belirtmiştim.. ben bu telefonu (nokia C7) aldığımda türkiyede henüz satılmıyordu.. ve kimse bilmiyordu sen ise telefonu kullanmayı bilmediğimi yazmışsın.. acaba symbian anna sürümünü yükledin ve kullandın mı? yoksa internetten sağdan soldan duyduğun yenilikleri mi biliyormuş gibi yazıyorsun??
emin ol symbianı benden (10 gündür kullanan birinden) daha fazla biliyorsun.. ama yüklememişsin. kullanmamışsın kullanan kişiden daha çok kullanmış gibi biliyorsun ama bu bilgi sağdan soldan değil. kullanmamış olsanda öyle mi??emin ol symbian i senden daha iyi biliyorum. Daha yuklemedim ama tum yenilikleri biliyorum. Sagdan soldan diyerek te sanirim tartisma cikarmaya calisiyosun.
sacmalik. Senin Anna da bildigin benim bilmedigim bir ozellik soyle N8imi sana verymemin ol symbianı benden (10 gündür kullanan birinden) daha fazla biliyorsun.. ama yüklememişsin. kullanmamışsın kullanan kişiden daha çok kullanmış gibi biliyorsun ama bu bilgi sağdan soldan değil. kullanmamış olsanda öyle mi??kendi kendini ele verip cevaplıyorsun başka cevaba luzüm yok )
kardes aynı sorunla bende karsılastım benim telefonda yurt dısından gelme ingilizce anna yükledim bugün yetkili servise gittim 30 tl karsılıgında türkceye ceviriyoruz dediler
BİGBOSS_42, Bir hafta önce gittim ben KVK'nın Ankara daki yerine. Ve onlarda ilk defa gördüler benim telefonda symbian anna'yı sadece meraklıca incelemekle yetindiler. en iyi bilen yetkilisini çağırıp sorduklarında. olmaz demişlerdi acaba şimdi yapabiliyorlar mı? yaptırdın mı? bana yaptırma bekle kendi sürümünün TÜRKÇESİ çıkmadan yapmayız sorun çıkar, sende sakın yapmaya kalkışma sorun çıkar telefonda dedikleri için çekindim.. bir kaç yere daha sordum yetkili servislere onlarda beklememi söylemişlerdi..
kardes aynı sorunla bende karsılastım benim telefonda yurt dısından gelme ingilizce anna yükledim bugün yetkili servise gittim 30 tl karsılıgında türkceye ceviriyoruz dediler
BİGBOSS_42, Bir hafta önce gittim ben KVK'nın Ankara daki yerine. Ve onlarda ilk defa gördüler benim telefonda symbian anna'yı sadece meraklıca incelemekle yetindiler. en iyi bilen yetkilisini çağırıp sorduklarında. olmaz demişlerdi acaba şimdi yapabiliyorlar mı? yaptırdın mı? bana yaptırma bekle kendi sürümünün TÜRKÇESİ çıkmadan yapmayız sorun çıkar, sende sakın yapmaya kalkışma sorun çıkar telefonda dedikleri için çekindim.. bir kaç yere daha sordum yetkili servislere onlarda beklememi söylemişlerdi..
valla bende çekiniyorum acıkcası ne yapcaklarınıda bilmiyorum daha yaptırmadım su anda dondum kaldım
valla bende çekiniyorum acıkcası ne yapcaklarınıda bilmiyorum daha yaptırmadım su anda dondum kaldım
ayrıca şu an itibari ile çok büyük herkesin sabırsızlık ve merakla beklentileri kadar bir fark sen görebiliyor musun? ben pek göremedim.. gerçi kullanmadan görmeden, çok farkının olduğunu ama benim göremediğimi ve anlamadığımı idda edenler var ama, haliyle gülüyorum sadece
Bence beklemek lazım, eylül ayında bize gelir ve biz yükleriz demişlerdi.. hatta yurtdışı faturasını ve pasaport kaydını götürdüğümde uluslarası garanti kapsamında ücretsizde yapabiliyorlarmış. yada fatura ibraz edemez iseniz 30 yada 40 tl ücretle orjinalini bekleyin sürüm probleminden dolayı sorun çıkabilir demişlerdi.. ben bekliyecem, kullanırken farketmişsindir. sadece mesajlaşmada türkçe sorun oluyor onun dışında ingilizce olarak kullanmak çok zor değil. bekle nolur nolmaz derim, tavsiye olarak
bende pazartesi ayrıntılı bi görüşüyüm diyorum cünkü bana ilk görüştüğümde eski sürümden filan bahsetmediler yada bunlar anna yüklü oldunun farkında değil dediğin gbi sadece mesajda sıkıntı oluyor onuda sagolsun qwerty klavyeden hallediyorum
bi onceki sayfada arkadas 8 tane yazmis ben de devam ediyim;9-gelistirilmis takvim10-cok hizli search(arama) uygulamasi11-gelistirilmis e mail12-batarya kullaniminda iyilestirmeler(sarj omru uzadi)13-islemci ve gpu kullaniminda iyilestirmeler(hero of sparta artik kasmiyor)ve daha fazlasi...ben mi bilmiyomusum?emin ol symbianı benden (10 gündür kullanan birinden) daha fazla biliyorsun.. ama yüklememişsin. kullanmamışsın kullanan kişiden daha çok kullanmış gibi biliyorsun ama bu bilgi sağdan soldan değil. kullanmamış olsanda öyle mi??kendi kendini ele verip cevaplıyorsun başka cevaba luzüm yok )
bi onceki sayfada arkadas 8 tane yazmis ben de devam ediyim;9-gelistirilmis takvim10-cok hizli search(arama) uygulamasi11-gelistirilmis e mail12-batarya kullaniminda iyilestirmeler(sarj omru uzadi)13-islemci ve gpu kullaniminda iyilestirmeler(hero of sparta artik kasmiyor)ve daha fazlasi...ben mi bilmiyomusum?
sakin bi cevapti tesekkur ediyorum bu cevap icin. Ama kucumsenecek bi guncelleme degil sen belki suan hali hazirda kullandigin icin pek te buyuk degil diyosun ama herkes icin cok buyuk bi guncelleme, onun icin bu konuya sayfalarca yorum yazildi, ve yine bu yuzden Nokia ya isyan ettiler bizimkiler.Amacim tartismak degildi sadece sen kucumseyince ben de kendimi tutamadimarkadaşım gurur ve bilgi yarıştırma telaşının iddalaşmanın anlamı yok.. kullandığın zaman göreceksin ki 4 aydır heyecanla beklenildiği kadar yada 242 sayfa sabırsızlıkla beklenildiği kadar bir olağanüstü mucize yok... yani i-phone tarzı bir farka geçiyor olmayacaksınız. dediğin farklar var. mesela internet cidden çok hızlı bağlanıyor. search ve bağlanma hızlı kullanımı daha rahat görselliği elbette daha güzel fakat olağanüstü sabırsızlıkla beklediğin bir değişiklik olmadığını yada olduğunu lütfen yükleyip kullandıktan sonra yaz ki sağlıklı bilgi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?