15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

maxifunk

Üye
bende de 2 tane c7 var biri yurtdışı kayıtlı diğeri kvk garantili yurtdışı olanda ovi de 22 göründü güncelledim ingilizce oldu ama kvk çıkışlı olanda güncelleme görünmüyor.

uribaju

Üye
Kullandığın cihaz yurtdışı kaynaklıdır muhtemelen.
Normalde henüz Ovi'de güncelleme yok.
Bende de C6-01 var ve şuan bir yandan Ovi açık.
"Yeni güncelleme yok"
telefonun yurtdışı kaynaklı olup olmadığını nasıl anlayabiliriz?

----------Eklendi @ 15:32:26 ---------- Yazıldı @ 15:29:35 ----------

bende de 2 tane c7 var biri yurtdışı kayıtlı diğeri kvk garantili yurtdışı olanda ovi de 22 göründü güncelledim ingilizce oldu ama kvk çıkışlı olanda güncelleme görünmüyor.
kardes ben yuklesem sımdı yedeklemeye gerek olurmu

_ardaa

Üye
Ürün koduna bakarak anlayabilirsin.

shanol28

Üye
arkdaşalar benim n8 in ürün kodu 059C8T6 yurtdışı kayıtlı bu kod hangi ülkeye ait bilen var mı baktım nete bulamadım

_ardaa

Üye
Kuzey Amerika Siyah N8

05905768S041K bu kod hangi ülkenin arkadaşlar bakabilirmisiniz.

----------Eklendi @ 18:49:13 ---------- Yazıldı @ 18:46:29 ----------

veya 059d576

maxifunk

Üye
yedeklesen bile geri dönüşte türkçe olmuyor bir arkadaş denemişti yedeği kurdu ingilizceydi hala

bilgilendirdiğin için çok teşkrler arkadaşım.

059D9S7 türkiye nokia n8 mavi

_ardaa

Üye
Senin ki Türkiye mavi, navifirm'i açacaksın 14.02 versiyonunu seçeceksin variyantlar kısmında filtremele yerine ürün kodunu yazacaksın.

kardeş euro 2 dosyalarını nereden indirdin navifirm de dosyalar eksik sadece nokia server de tam dosyalar var ama o server de hata veriyor?

navifirm production extrnal bu seçenekten

----------Eklendi @ 22:29:02 ---------- Yazıldı @ 22:14:06 ----------

telefonun yurt dışı kayıtlı ise oviden yazılım güncellemesi var diye görünür ama tr dil desteği olurmu bilmem henüz türkiye için güncelleme yok. alman anna sına gelince bir önceki sürümden daha stabil diyebilirim geçişler hızlı ben beğendim diyebilirim. türkiye için güncelleme çıkınca da onu yüklerim.

konunun başlığı mutlu son ama biz hala mutlu sona erişemedik

Tepkiler: Turkuaz0