ewet bu sabah flash attım. gerçi benim tel. dubayi kodlu oviden güncellemiştim tr dil desteği olmadığı için 14.2 tr sürüme geri yüklemiştim bu sabah euro 2 germany attım türkçe dil desteği olması iyi diğerinden bişey anlamıyordum.
ewet bu sabah flash attım. gerçi benim tel. dubayi kodlu oviden güncellemiştim tr dil desteği olmadığı için 14.2 tr sürüme geri yüklemiştim bu sabah euro 2 germany attım türkçe dil desteği olması iyi diğerinden bişey anlamıyordum.
türkiye varyantını beklemeyin arkadaşlar yapıştırın euro 2 germany varyantını tr dil seçenegide var ohhh mis gibi löp löp anna. türkiye varyantını da cıkınca yükleriz bu kadar basit
Telefondan güncelleme ararken bazen "sunucu tarafından iptal edildi" mesajı verebiliyor. Normal bir durum. Birkaç kez denersen sana da "güncelleme yok" diyecektir.
Anna bayramdan sonraya kaldı maalesef.
yanlış biliyorsun arkadaşım euro 2 germany anna yükledim telefonuma natilus nokia shopdan gitmişken eski sürüme geçeyim dedim 3 saat sonra aldım telefonumu şimdi dayanamadım tekrar anna kurdum.
Bosuna heveslenmeyınnnnnn Nokia müsteri hizmetlerini aradım ve adamla 30 dk tartıstım Nokia dünya firmaları arasında 3. gözükebilir ama benm gözüm de sonuncu , sizin yerinizi HTC - motorola daha cok hakediyo dedım. Eylül'ün 2. haftası kesinlikle bu güncelleme cep telefonumuzda olucakmıs. Bosuna beklemeyın derim