Selam arkadaşlar,
Uzun zamandır forumu takip etsemde bu benim ilk mesajım oluyor. Neyse konuya gireyim direk
Navifirm açıkken 22.14 versiyonunun avrupa sürümünü indirip az önce E7'ye phoenix ile yükledim. Birde; Elimdeki telefon paralel ithalat ürünü olduğu için Product Code'u Malezya'ya ait ve Ovi Suite kullandığımda otomatik Malezya sürümünü yüklemeye çalışıyor.
-Browser güncelleştirmesi ve yarım ekran qwerty desteği dışında telefonun hızında gözle görülür bir değişim olmadı. Belki ufak tefek geliştirmeler vardır ama Türkiye versiyonu çıkmadan çok fazla da kurcalamak istemedim.
- İkinci ilginç nokta ise, yazılımın 14.2 den 22.14 e geçtiğinde telefonun komple kendini sıfırlayacağını düşünmeme rağmen, Anna'nın programlar dahil eski hiçbir veriye dokunmadan yükseltilmiş olduğunu gördüm. Belki sizlerin aşina olduğu bir durumdur ama ben şaşırmadım dersem yalan olur.
Navifirm tekrar hayata döndüğünde birde Variant_Germany sürümünü yükleyerek Türkçe dil desteği olup olmadığına bakacağım.
Son olarak Navifirmde gözüken 24.2 versiyonu ile görülen firmwareler hangi sürüme ait bir bilginiz var mı?