15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

Yok Direk Mesaj Atcaklar telefonlar kendilerini güncelliycek

nokia facebook ta tanıtımı nezman çıkacağı yazmıyor :/

Bugün de gelmeyecek gibi görünüyor.
Muhtemelen Cuma'ya kadar Ovi'de olacaktır.

Dünya Belle için şampanya patlatıyor, biz de Anna gelecek diye çene patlatıyoruz

Neyse geri sayım bittiyse en azından Belle'yi tanıyalım neler varmış

[video=youtube;FBCbWrvOEpw]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=FBCbWrvOEpw[/video]

------

Bkz. "Anna'yı görmeden Belle'yi sıvamak..."

Konu Sahibi
sayac sıfırlağında iki parmak arası başparmak çıkacak gibi geliyor bana

sayaç bitti değişiklik varmı

Şimdi baktım n8 için 866 tane variant var sürüm 014 için navifirmde.Anna için ise şu ana kadar 335 variant yüklenmiş.Yani navifirme yüklenecek 531 variant daha var.Bu bilgi ne işe yarar hiç bir fikrim yoktur.Yinede merak edenler için işim gücüm yok saydım işte.

Konu Sahibi
cacık olmaz. sayım bitti sayfa bembeyaz oldu. bunların yapacağı iş bu kadar olur.

Eeeee navi hala kapalı upload yapiylr

----------Eklendi @ 15:53:06 ---------- Yazıldı @ 15:49:55 ----------

ramazanın son cuması belki cuma namazını mutakiben yayınlanmış olur HADE HAYIRLISI.

----------Eklendi @ 15:55:58 ---------- Yazıldı @ 15:53:06 ----------

euro 2 varyantında tr dil desteği varmıydı bilen varmı acaba

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
orda turkey diye çıkması lazım aslında

shanol28

Üye
ya arkadaşlar pek önemli bişey değil ama herşeyden kıllanır olduk telefonu ovi ile bağladığımızda direk n8 ikonu çıkardı birebir şimdi başka n8 e benzemeyen bi tlfn ikonu çıkıyor ne alaka çözemedim telefondan güncellemelere baktığımda işlem sunucu tarafından iptal edeildi diyo nasıl olcak bu ya yapamadıkları varken olanı da bozuyolar gibi gelio bana var bi karışıklık allah sonumuzu hayretsin

ovi suite programından güncellemek kolaymı arkadaşlar :/

çıktımı çıktımı anna hani nerde

yok daha çıkmadı ama çıkınca ovi suite programından kolay güncelleniomu bence *#0000# yaparak daha kolay

yatıp kalkıp anna düşünüyoruz.herkes çıkmş aya biz gidiyoruz yaya

ben gece yüklemiştim annayı telefonuma sabah kalktım yok meyerse rüya görmüşüm biz annayı ancak rüyamızda görürüz

herkes bellayı yüklediler biz hala yerimizde sayıyoruz anna anna diye diyeeeeeeeeeeeeeeeeeee