15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

accman

Üye

gelmez kardeşim o cuma da gelmez..nedir bu rezillik yaa

Niye Kandırsın Ki . Ya Yapılamazsa . İsyan Ederim . Pc Var . Net Yok .

Hong Kong geri sayımı bitmiş.işte sonuç arkadaşlar.

En Sağlıklı Ovi Suite Dedi . Telefondan Güncellenemicek Dedi .

_ardaa

Üye
Bence arayıp durmayın artık adamalar da ne yapacaklarını şaşırmışlar, güncelleme sunulduğundan 3 farklı şekilde sunulur, telefon üzerinde şebeke interneti kullanılarak, telefon üzerinden wi-fi ağı kullanılarak(bunlara OTA ve FOTA deniyor) ve usb ile ovi suite aracılığıyla, üstelik sizi arayanlar siz ne kadar biliyorsanız onlar da o kadar biliyor buna emin olun size söylenen şeylere de biz başından savma politikası diyoruz her gün için ayrı bir hikaye uyduruyorlar, dün gsm operatörü muhabbeti vardı bugün birine Türkçe menü yüzünden demişler ondan önce de sistem otomatik belirliyor demişlerdi.

Yani uzun lafın kısası sürekli arayıp kendinizi boşuna germeyin ben ne kadar biliyorsam onlar da o kadar biliyor.

Tepkiler: iatis

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
bende daha önceden mail atmıştım dün de Beni aradılar henüz hiçbir güncellemenin hayır olmadığını ve ne zaman çıkacağının da belirsiz olduğunu söylediler herkes ayrı şeyler söylüyorlar bu nasıl iş

Kesin Olarak Telefondan Güncelleyebiliyorsak, Sorun Yok. Ben Beklerim.

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Bu güncelleme özel bir durum yoksa elbette ki diğer tüm güncellemeler gibi bunu da telefon üzerinden güncelleyebilirsin.
arkadaşın biriside oviye gelecek ama telefon üzerinden yapılamayacak demiş oviye geliyor madem telefon üzerinden neden yapılmasın öyle saçma işmi olur

Konu Sahibi
nokiadan şimdi aradılar.. emin olun bizim bildiğimizden fazlasını bilmiyorlar.

sayaç ta son 35 dakika bütün ülke kodları yüklenmiş olabilir sanırım sayacın sonunda

belle tanıtıldı ama ne zaman çıkacağı belli değil nokia ne yaptığını bilmiyor ayrıca Nokia C7'ye ek 1ghz cpu+belle=Nokia 701 yeni telefonu

Bugün Gelecek Gibi Ben Çok Ümitliyim

WebStyle

Üye
Akşam naviye tr kodları ile belle düşer belki. :P

Biraz pozitif bakalım artık