15/09/11 - Ve Mutlu Son . Symbian Anna 22.14 DE + 24.1 TR navifirmde + Ovi'de arkadaşlar :)

meg1ddo

Üye
nokianin facebooktaki geri sayımından haberi olan varmı nedir son durum...

Arkadaşlar telefondan güncelleme yapmaya çalışıyorum fakat sunucu tarafından iptal Ediyor. Şimdi Anlamadm biz annayi mi kurcaz belleyi mi? Telefondan *#0000# yoluyla kurcaz değil mi?

Tebrik ediyorum 2000. mesajı yazmışsın

Anna'yı yükleyemedik ama 1 saat sonra Belle ile tanışacağız, işe bak
Gerçi Belle'nin kullanıma sunulması bu yıl sonu yada 2012 başında olacak sanırım.

Telefon Üzerinden Güncelenemicekmiş Arkadaşlar . Destek Hattı Böyle Söyledi .

ovi store'de meet symbian anna adlı programla güncellenyo. Fakat güncelleme bulunamyo. Nokia'nin yapacağı Iş böyle olur.

Nokia'ya e-mail attım dün az önce telefon açtılar cuma gününe kadar yetiştirmeye çalışıyoruz, menüler Türkiye'ye göre uyarlanıyor bizde Nokia'dan bekliyoruz dediler, cum günü olmazsa önümüzdeki haftaya kesin çıkacak dedi, beklettiğimiz için kusura bakmayın çok özür dileriz diyorlar... püfff

Nawi Bende Açılmıyor Açabilen Varmı Bugün Kesin Gelir :P

ugur6565

Üye
biz daha annaya kavuşamadık adamlar belleyi kullanıyorlar moruklar

Aege

Üye
bizimkiler hazırlama işlemlerine bayağı geç başlamışlar anlaşılan

etherkes

Üye
ovi store'de meet symbian anna adlı programla güncellenyo. Fakat güncelleme bulunamyo. Nokia'nin yapacağı Iş böyle olur.
O Anna daha Turkiyede yayinlanmadigi icin cikmiyo kardes napsin Nokia yazilimi tanitiyo iste Turkiye gec gelecek olmasinin sebebi bi iletisim protokoluyle ilgili bi sknti varmis onu cozmeye calisiyolar.

Her kafadan bi ses çıkıyor, Kesin Nokia kullanıcıyı kandırıyor. Gdp htc alcam ya bktm symbian'dan.

Cumaya Kadar Kesin Geliyor . Ama Telefon Üzerinden Yapılamicak Dediler .

güncelleme *#0000* üzerinden yaplır inş :/ yoksa oviden yükleyince telefon diliyle uğraşmak zorunda kalmak istemiorum :/

Yapılamaz Dedi . Destek Hattı . Çıldırdım Ya . Evde Net Yok .

mezoart

Üye
En iyisi Motorola'nın eski kapaklı telefonlarından alın arkadaşlar.Şekil duruyor... :P