gölgee_65
Üye
-
Konu Sahibi
-
eşime z2 aldım en yakın arkadasımada g3 aldım tasarım falan g3 iyi ama kalite bakımından z2 fark atıyor benceLG G3 zaten şu an üst düzey özellikleriyle sizi uzun bir süre yarı yolda bırakmayacak düzeyde bir cihaz fiyatı da artık oldukça uygun sizin bütçede alınabilir. Alternatif olarak Asus Zenfone 2 de uygun fiyatla çıkacağı söyleniyor ancak aceleniz yoksa bekleyebilirsiniz.
peki g7 alırsam gerek servis konusunda gerek güncelleme konusunda sıkıntı yaşamam mı??Arkadasta z2 var oyle bir sorun soylemedi hic. 950 tl ye hatta 900e kadar g7 bulabilirsin. Face whatsup vs bu durumlarda en iyi bataryalardan birisi bu telefonda..
evet g3 öyle 2k ekran sıkıntı bence. peki desire serisi nasıl sence??Xperia Z2 ve HTC One E8 tavsiye ederim
Kliksa da xperia z2 1299 + 100Tl bonus
HTC one e8 ise 1399TL
G3 önermem çünkü pil ve ısınma dert 2K ekran çok sıkıntı yaratıyor performans olarakta
yani z2 al her konuda tatmin olurum diyorsun. ama onun da tasarımı pek hoşuma gitmediDeşifre 820 de snap615 var
Xperia z2 de snap801 ve amiral gemisi yani
Dediğim gibi şuan o fiyata ondan iyisi yok
Kamera pil performans
Bu arkadaş tecrübeli birine benziyor. Bence bunu dinle.XZ2 ya da
Note 3 ne kadara gidiyor bilmiyorum ama Note 2'den sonra bence en iyisi Note 3 olur.
Ses olarak M8 daha iyidir ama genel olarak aynı sayılırlar. O yüzden burda devreye Fiyat/Performans giriyor. Burda da kazanan Z2 oluyor.daha çok e8 ve z2 arasında kaldım. hangisi pil ve müzik ve oyun deneyimi konusunda daha tatmimkar durur sizce??
ses konusunda ve stabilite de htc tavsiye ediliyor genelde. ama sony de yabana atılacak bir cihaz değil yani. iyice karasız kaldım yaniSes olarak M8 daha iyidir ama genel olarak aynı sayılırlar. O yüzden burda devreye Fiyat/Performans giriyor. Burda da kazanan Z2 oluyor.
peki g7 alırsam gerek servis konusunda gerek güncelleme konusunda sıkıntı yaşamam mı??
bir de o telin sar degeri baya yüksekmiş
evet g3 öyle 2k ekran sıkıntı bence. peki desire serisi nasıl sence??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?