140 TL orjinal ıphone 3G

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

anil-ful

Üye
    Konu Sahibi
140 TL orjinal ıphone 3G
IPHONE 3G TERTEMİZ SORUNSUZ WİFİ FALAN HER ŞEY VAR ÇİZİK FALAN YOK EKRAN KORUYUCUSU ÜSTÜNDE TERTEMİZ TELEFONUN FİYATI 140 TL
FİYATININ UYGUN OLMASI BOZUKLUĞUNU GÖSTERMEZ GARANTİSİ YENİ BİTTİ KUTUSU İLK GÜNKÜ GİBİ DOLU FATURALAR BİLE İÇİNDE ACİL SATMAK İSTİYORUM TELEFONUN FİYATI UYGUN DİYE GÜVENMİYORSANIZ ALIP İSTEDİĞİN TELEFONCUYA GÖSTEREBİLİRSİNİZ TELEFONDAN MEMNUN KALMAZSANIZ YADA BİR SORUN ÇIKARSA 30 GÜN İÇİNDE GERİ ALIRIM. TAKAS OLABİLİR. BENDE DAHA ÇOK TELEFON VAR HEPSİNİ BÖYLE UYGUNA BU SİTEDEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TEŞEKKÜRLER
:oke:

bymusty18

Üye
merhaba.kardesim GENERAL MOBİLE DST Q100 ile takas olur mu üzerine az bi miktar verebilirim.ya da 100 liraya verirsen alıyım ?
IPHONE 3G TERTEMİZ SORUNSUZ WİFİ FALAN HER ŞEY VAR ÇİZİK FALAN YOK EKRAN KORUYUCUSU ÜSTÜNDE TERTEMİZ TELEFONUN FİYATI 140 TL
FİYATININ UYGUN OLMASI BOZUKLUĞUNU GÖSTERMEZ GARANTİSİ YENİ BİTTİ KUTUSU İLK GÜNKÜ GİBİ DOLU FATURALAR BİLE İÇİNDE ACİL SATMAK İSTİYORUM TELEFONUN FİYATI UYGUN DİYE GÜVENMİYORSANIZ ALIP İSTEDİĞİN TELEFONCUYA GÖSTEREBİLİRSİNİZ TELEFONDAN MEMNUN KALMAZSANIZ YADA BİR SORUN ÇIKARSA 30 GÜN İÇİNDE GERİ ALIRIM. TAKAS OLABİLİR. BENDE DAHA ÇOK TELEFON VAR HEPSİNİ BÖYLE UYGUNA BU SİTEDEN SATMAYI DÜŞÜNÜYORUM. TEŞEKKÜRLER
:oke:

Symbianize

Symbianize

Üye
140 tlm olsa tereddut etmeden alirdim hic olmadi alir 200 e satardim off simdi 140 tlm olsa varya :(

brs.kzlky

brs.kzlky

Üye
hocam hangi ildesiniz

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Cevap yazmadığına göre satıştan ya vazgectin yada yoklama çektin. Neyse hayırlı satışlar.

nokia_belle

nokia_belle

Üye
3g 8 mi 16 mı birde bence resim koysanız daha iyi olur kendi açınızdan.

ercanbztp

Üye
0507 619 91 92 cagrı atarsan donebılırım. İstanbul iciysen elden satış yapabiliriz.. Değilsen telefonun görüntülerini görmek koşulu ile alışveriş yapabiliriz...

Black-killing

Black-killing

Üye
5800 xpressmusicle takas olur mu

Panti60

Panti60

Üye
Nokia x2 ile takas olur mu veya takas yapabileceğin başka telefon var mı elinde ?

beyazgolge55

Üye
Elindeki telefonları ve şuan satmayı düşündüğün ve orjinal olduğunu söylediğin İphone 3'ün yakın çekim resimlerini koyarsan daha kolay satış yaparsın. Fotoğraf çekme imkanının olduğunu düşünüyorum. Şahsen ben 140 TL ye alırım telefonunu. ama öncelikle dediğim gibi resimlerini koymalısın. Bir de simkilit vs var mı? garantisi ne zaman bitti ?

cesko34

cesko34

Üye
bn n72 ile takas ederim

anil-ful

Üye
    Konu Sahibi
ARKADAŞLAR TELEFONU 90 TL YE SATTIM. ALAN KİŞİ 20 TL KAPORA VERDİ CUMARTESİYE KADAR VERMEZSE PARANIN TÜMÜNÜ GERİ ALICAM 90 TL YE SATACAM KARGO BANA AİT. HATAYDAN GÖNDERECEM AMA CUMARTESİYE KADAR PARAYI TAMAMLAMAZSA .:oke:

beyazgolge55

Üye
90 TL ya iphone 3s mi olur

serinaga

serinaga

Üye
Hocam kusura bakmada bu fiyata olsa olsa çakma iphone olur. Şayet orijinal ios işletim sistemine sahip bir tel. ise ben talibim, ama sanırım satmışsın. Elinde başka neler var ? Orijinal olacak ama blackberry, iphone vs. varsa fiyatta da anlaşırsak almayı düşünüyorum ...

mazlum_0121

Üye
kardes bende adanadayım elinde ne tlfonlar var hatayda okudum 2 yıllık yeni bitirdin mustafa kemal ünvde okudum kacak felan varsa alıcıyım suan adanadayım eger varsa hataya gelirim görüsürüz iş yapalım derim sana

efe-

efe-

Üye
iphone 2g ve 3g temiz kayıtlı sorunsuz uygun fiyatlı cihaz arıyorum.alıp kendim kullanicam..ıstanbul da oturuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt