lazımsa hemen twitterdan bi fake kız profili açıp iban paylaş. hemen dökülüyorlarbaa versene hırdavat lazım onları karşılarım, kalanı da veririm karışık çerez alırsın.

yanlış yazmışım vsc olacaktı
evet maalesef öyleO da pek ucuz değilmiş![]()
. ama ayağımı yerden kesecekse bana göre en ucuz taşıt bu1000 liraya hibrit bisiklet tavsiyemdir . Gerçi mosso legarda 1827v 1000 lira üstünde . Yaşadığın şehir çok mu yokuşlu ?evet maalesef öyle. ama ayağımı yerden kesecekse bana göre en ucuz taşıt bu
Tabi ki ön maşa kilitli ve yaylı . Kaldırıma çık in . Uzun mesafe de ince teker rahat ettirirHibrit çim de iyi deyolar![]()
amacım ayaklarımı yerden kessin ve yormasın. ama şimdi şüpheye düştüm bu volta elektrikli bisiklette pedal çevirmek şart mı? motor gibi gidemez miyiz?1000 liraya hibrit bisiklet tavsiyemdir . Gerçi mosso legarda 1827v 1000 lira üstünde . Yaşadığın şehir çok mu yokuşlu ?
Elektrikli bisiklet deyince aklına ne geliyor yahu ? Motor gibi gidiyorsun elbet . Bataryadan depolanan enerjiyle elektrik motoru çalışıyor . Hem bak çoğu elektrikli bisiklette pedal sistemi yok artık. Aynı scotter , moped tarzı tasarımlara sahipler . Elektrik motoru deyip geçme akımı açtın mı (gaza bastın mı ) uçurur .amacım ayaklarımı yerden kessin ve yormasın. ama şimdi şüpheye düştüm bu volta elektrikli bisiklette pedal çevirmek şart mı? motor gibi gidemez miyiz?
@Genc007 arkadaş güreşçi lütfen dikkatli olvurdum mu boğayı deviririm!![]()
Bataryanın bitmesini istemezsin . Şarjına dikkat etmen lazım . Evet daha dün Bimde satılanda pedal varmış .Elektrikliyse pedal çevirilir![]()