14 Şubat Sevgiler Gününü Birlikte Geçirebileceğiniz Bir Sevgiliniz Varmı?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
14 Şubat Sevgiler Gününü Birlikte Geçirebileceğiniz Bir Sevgiliniz Varmı?
Arkadaşlar 14 Şubat Sevgiler Gününde birlikte olabileceğiniz Sevgiliniz Varmı?..Benim Yok,Ya Sizin?...

darkred

darkred

Üye
valla benimde yokk

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
darkred sende benim kafadansın.tamamda hadi ben arabistandayım,sen türkiyedesin senin nasıl yok anlamıyorum.hiç gönlüne göre bişe bulamadın bea ?

HeinekeN

Üye
yok

D3N1Z

D3N1Z

Üye
ahhhhhh ne tesadufse hiç 14 şubat'da sevgilim olmadı hepsi hep 14 şubat yanlız geçiriyorum ne dir beni çektiğim yarabbim

troublesome

Üye
war Allah'a şükür..

ouSahin

ouSahin

Üye
war H.O

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
ooohhh allah olanların arasını bozmasın.bizim yok ne yapak, inaşllah seneye

VoLo

VoLo

Üye
valla bende yalnız geçircem 14 şubatı.napalım seneye artık.o kadar da önemli diil.bugün olmaz yarın olur.kısmet işi bunlar

madmann

madmann

Üye
warda ne oluyor.. gelemiyecek ailesi ahhh aile si

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
keşke benimde olsada aile sorunu olsa ne acı şey bu aşk yaaa

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(ugurgunduz &#064; Feb 5 2006, 02&#58;54 PM) [post=272250]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
darkred sende benim kafadansın.tamamda hadi ben arabistandayım,sen türkiyedesin senin nasıl yok anlamıyorum.hiç gönlüne göre bişe bulamadın bea ?
[/b][/quote]
valla 2 senedir vardı ama 15 gündür yook buluruz yakında birilierini sende takma kafana bulunur elbet bir 14 şubat günü bizimde sevdiceğimiz olacak

crazy_amigo06

crazy_amigo06

Üye
bir sevgilim var ama aşık diilim ve sevgililer gununu onunla geçirmek istemiorum tamamen duygusal

darkred

darkred

Üye
<div class='quotetop'>(crazy_amigo06 &#064; Feb 6 2006, 01&#58;16 AM) [post=272891]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
bir sevgilim var ama aşık diilim ve sevgililer gununu onunla geçirmek istemiorum tamamen duygusal
[/b][/quote]
o da kötü be abi yerinde olmayı istemezdim

apollo13

Üye
3 yıldır aşık fln olmadım hatta hiç bi kızdan elektrik almadım. Heralde kalbim taşlaştı . Doğal olarak 14 şubatı sewgilisiz geçircem. Ama aynı zamanda sewgili de geçircem. Beni sewdiğini söyleyen çok cici bi kız war. Yani işin özeti 14 şubatı sewgilisiz ama birinin bana duyduğu sewgiyle geçircem. Ayrıyeten 14 şubatta sewgilisiyle olacak herkese mutluluklaaaar..

Galaxy nExUs

Galaxy nExUs

Üye
    Konu Sahibi
crazy olsun be boşver sağlık olsun.allahtan ümit kesilmez daha 1 hatfa 1 gün var..darkred sen ayakcısın galiba hemen buluyon.biz nasıl bulcaz peceli peceli kızların yüzü görükmüyo bişe görmüyoz kara beyaz mı bilmiyoz bi ne yapcaz. 14 ŞUBATA DAMSIZ GİRENLER EL KALDIRSIN MESELA BEN

darkred

darkred

Üye
abi burdas&#305; öyle de&#287;il tabi ben sana göre çok daha &#351;ansl&#305;y&#305;m ama sende birgün gelircen nas&#305;lsa butarafa diye dü&#351;ünerekten yazd&#305;m öyle.buarada

iOS Developer

iOS Developer

Üye
yooooooooqqqqqqqqqq

ouSahin

ouSahin

Üye
<div class='quotetop'>(ugurgunduz &#064; Feb 6 2006, 12&#58;46 AM) [post=272876]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
keşke benimde olsada aile sorunu olsa ne acı şey bu aşk yaaa
[/b][/quote]

abi bir sorcam sen kafa dengi birimi bulamıyosun yoksa kızlar mı seni begenmiyor?????

Dark saga

Dark saga

Üye
yok 2 seneden beri hiç bi kızdan elektrik almıom ki bi salak hareketini göriim hemn soguyom kızdan ben bi tuhaf oldum ya:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt