Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
14 mayısda temple run 2 gelecek diyorlar doğruluk payı varmıdır acaba ?
Valla istemedim : ) Yani inanmazsın öncelikle oynayacak fırsat zaten yok . Şarj zaten günlük hayatta çok önemli benim için onu da cömertçe harcamak işime gelmiyor . : )
Birde ben bu telefonu almadan önce lumia 900 lere bakıyordum düşün o kadar sıkıldım bu uygulama olayından o yüzden olsa da olur olmasa da olur. Wp arayüzü beni benden almış zaten
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
Bu sözde whatsapp temsilcisi Mustafa hala güncellemenin ve diğer başka uygulama ve oyunların bugün geleceğini iddaa etmektedir
Valla istemedim : ) Yani inanmazsın öncelikle oynayacak fırsat zaten yok . Şarj zaten günlük hayatta çok önemli benim için onu da cömertçe harcamak işime gelmiyor . : )
Birde ben bu telefonu almadan önce lumia 900 lere bakıyordum düşün o kadar sıkıldım bu uygulama olayından o yüzden olsa da olur olmasa da olur. Wp arayüzü beni benden almış zaten
istanbulda yaşıyorsa insan oyun Bi ihtiyaç bence çünkü Bi yerden Bi yere gitmek baya uzun sürüyor ve metrobus diye Bi işkence aracı var onda seyahat ederken oyun oynamadan zaman geçmiyor gerçekten
istanbulda yaşıyorsa insan oyun Bi ihtiyaç bence çünkü Bi yerden Bi yere gitmek baya uzun sürüyor ve metrobus diye Bi işkence aracı var onda seyahat ederken oyun oynamadan zaman geçmiyor gerçekten
Bu sözde whatsapp temsilcisi Mustafa hala güncellemenin ve diğer başka uygulama ve oyunların bugün geleceğini iddaa etmektedir
- - - Eklendi - - -
Valla doğrudur hocam ama ben metrobüsten daha ağır bir işkenceyi tercih ediyorum ve trafik diyorum : ) Sabah evden çık ofise git oradan çık şantiyeye git geri gel ofise kaldıysa zaman işleri toparla sonra istanbul trafiğinde eve dön .. Ben kendim temple run olmuşum aslında : ))
evarietyw
Üye
Konu Sahibi
bu sözde whatsapp temsilcisi mustafa kim ya kim söyledi bu temsilcidir diye