14 mayısda temple run 2 gelecek diyorlar doğruluk payı varmıdır acaba ?

Sponsorlu Bağlantılar

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Whatsapp sözcüsü "mustafa" dan yeni açıklama geldi:
"Çok kısa zamanda güncelleme gelecektir programı yeniden yazdığımız için zaman almakta."

oda çok iyi olur whatsapp kasıyor

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
o zaman sabah uyandığımızda belki de güncelleme olacaktır telefonda :)

luckysleven

luckysleven

Üye
hiçmi telefon da oyun oynamak istemedin aldığından beri

Valla istemedim : ) Yani inanmazsın öncelikle oynayacak fırsat zaten yok . Şarj zaten günlük hayatta çok önemli benim için onu da cömertçe harcamak işime gelmiyor . : )

Birde ben bu telefonu almadan önce lumia 900 lere bakıyordum düşün o kadar sıkıldım bu uygulama olayından o yüzden olsa da olur olmasa da olur. Wp arayüzü beni benden almış zaten :pro:

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
Bu sözde whatsapp temsilcisi Mustafa hala güncellemenin ve diğer başka uygulama ve oyunların bugün geleceğini iddaa etmektedir :)

- - - Eklendi - - -

Valla istemedim : ) Yani inanmazsın öncelikle oynayacak fırsat zaten yok . Şarj zaten günlük hayatta çok önemli benim için onu da cömertçe harcamak işime gelmiyor . : )

Birde ben bu telefonu almadan önce lumia 900 lere bakıyordum düşün o kadar sıkıldım bu uygulama olayından o yüzden olsa da olur olmasa da olur. Wp arayüzü beni benden almış zaten :pro:

istanbulda yaşıyorsa insan oyun Bi ihtiyaç bence çünkü Bi yerden Bi yere gitmek baya uzun sürüyor ve metrobus diye Bi işkence aracı var onda seyahat ederken oyun oynamadan zaman geçmiyor gerçekten :)

man20

man20

Üye
istanbulda yaşıyorsa insan oyun Bi ihtiyaç bence çünkü Bi yerden Bi yere gitmek baya uzun sürüyor ve metrobus diye Bi işkence aracı var onda seyahat ederken oyun oynamadan zaman geçmiyor gerçekten :)
:hmmm metrobüste oturarak gidebiliosan helal sana :D

luckysleven

luckysleven

Üye
Bu sözde whatsapp temsilcisi Mustafa hala güncellemenin ve diğer başka uygulama ve oyunların bugün geleceğini iddaa etmektedir :)

- - - Eklendi - - -

Valla doğrudur hocam ama ben metrobüsten daha ağır bir işkenceyi tercih ediyorum ve trafik diyorum : ) Sabah evden çık ofise git oradan çık şantiyeye git geri gel ofise kaldıysa zaman işleri toparla sonra istanbul trafiğinde eve dön .. Ben kendim temple run olmuşum aslında : ))

evarietyw

evarietyw

Üye
    Konu Sahibi
bu sözde whatsapp temsilcisi mustafa kim ya kim söyledi bu temsilcidir diye :)

MrExpert

MrExpert

Üye
Olabilir neden olmasın :hmmm

nanotex

nanotex

Üye
Olabilir neden olmasın :hmmm
Bekleyelim bakalım, verdiği söze göre bugün güncellenmesi gerek. Yoksa isyan çıkar ki çıkmaya başladı bile değerlendirme kısmında görebilirsiniz.

Üst Alt