Tavsiye 1320+100₺=midirlg g2

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
1320+100₺=midirlg g2
Başlıkta belirttiğim gibikaçak orjinal g2 takasıstedi biri kulklık kılıf larjı var 100 tl ver veriyim dıor temiz cihaz ne dersiniz

Emre

Üye
32GB İse Al :)

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Kaçak, bişey oldumu telefona tırt. Değmez bence.

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Kardeşim burda herkes kaçak kullanıor ve bişi olduğu yok ama oldumu olur fakat olmuyor genelde işte bende temiz kullanırım hani o en son gozume batan nokta

Dexter Morgan

Dexter Morgan

Üye
Uzak durun derim

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Kullanmış olanlar yorumları paylassın luttfen

ogzhnoTr

ogzhnoTr

Üye
Sen bilirsin, olursa yanan sen olursun :)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler beyler biraz baktımda vazgeçtim başa baş derse belkı

cici60

cici60

Üye
1050 Tl black G2 32Gb kardeşim aldık Kliksadan 50 TL hediye çekiyle pahalı bence ofiyata

cici60

cici60

Üye
32 GB ise kesinlikle al derim. 16Gb ise üste 50den fazla para verme :)
yıllarca klon imeiili cihaz kullandım :D rom rott işleryle uğraştım sadece rom yada yazılım güncelleme yüklersen şebeke uçar onu cihazı rootlayıp getirebilirsin G3 romu kurabilirsin vs vs sorun olmaz sadece imei kopyalanmışmı ona bak sorgulat alderm:D

• Beğen
Tepkiler: hajkhanx33
osmanmert94

osmanmert94

Üye
Bence iyice bi sorgulat cihazı. Eğer temiz ise 1320'den G2'ye geçmek süper olur.

merlin19

merlin19

Üye
1320 100 tl mi? hacı Android değil bu WP cihazı kıramazlar yani öyle yada böyle yakalanır kapanır.. hiç boşuna uğraşma :D ha süs için dersen ona bişi diyemem cihaz orjinal mi? orjinal ise çalıntı falan değil ise 100 tl al hatta 1 koli al pasaport kaydı yapar satarız resmi yoldan :D ben alırım şahsen 10 adet :D bende pasaport sorunu yok :D

• Beğen
Tepkiler: Serhan ve Aybin.Kilic
Serhan

Serhan

Üye
hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Eve usta burda bole 0 cihazlar garantisiz çook ucuz mesala binniraya g 3 htcm8 1000 tl 0kutulu herşeyiyle sade e kaçak hanı burda yurtdışı demıolar :-)

hajkhanx33

hajkhanx33

Üye
    Konu Sahibi
Bu konuda çok yanlış anlaşıldığımıı düşünüyorum :-)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt