13 yıl sonra işte Fadime Şahin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
13 yıl sonra işte Fadime Şahin
28 Şubat'ın simge isimlerinden Fadime Şahin, 13 yıl sonra görüntülendi. T. A. Y. adını alan Şahin bir fabrikada çalışıyor, mütevazı bir hayat sürüyor.



Uzun süredir sırra kadem basan, hakkında estetik ameliyat yaptırdığından, yabancı bir ülkeye iltica ettiğine ve Ergenekon davasının gizli tanığı olduğuna kadar bir dizi şehir efsanesi üretilen Şahin, sanıldığının aksine aradan geçen yıllar boyunca gözlerden uzak, mütevazı bir hayat sürdü.

Aralık 1996'da Aczmendi Tarikatı Lideri Müslüm Gündüz'le basıldıktan sonra bir anda Türkiye'nin en medyatik figürü haline gelen Şahin, şöhretten kısa sürede bıktı ve ismini değiştirerek kendini uzun yıllar saklamayı başardı.

Soruları yanıtsız bıraktı

Sabah gazetesinin ulaştığı Fadime Şahin soruları yanıtsız bıraktı: Sabah'ın yönelttiği sorular şunlar:

Ergenekon davasında gizli tanık olduğunuz yönünde bir iddia ortaya atıldı. Bu iddia doğru mu?

Türkiye'de 28 Şubat sürecinden bu yana pek çok şey değişti. Neden hâlâ saklanıyorsunuz?


Müslüm Gündüz'le birlikte görüntülenme olayı, bir operasyon muydu? - 28 Şubat kararları alınmadan önce 'postmodern askeri müdahale'ye zemin hazırlamak amacıyla tarikatlarda eğitim aldığınız iddia edildi. Bu iddia doğru mu?

Yeni adı T. A. Y.

Fadime Şahin, 13 yıl boyunca kendini gizlemek için büyük çaba sarfetti. Meşhur olduktan sonra Şahin'in ilk işi, tarihi 28 Şubat kararlarının alındığı 1997 yılının sonunda ismini ve soyadını değiştirmek oldu. Sultanbeyli Asliye Hukuk Mahkemesi'nin 2 Aralık 1997 tarih ve 997/214-186 No'lu kararından sonra T. A. Y. adını alan Şahin'in TC Kimlik No'su 375........ ile başlıyor.

Fabrikada çalışıyor

Zaman zaman adres değiştiren Fadime Şahin, şu anda İstanbul dışında bir şehirde mütevazı bir evde yaşıyor. Şahin bir fabrikada çalışıyor ve işe servisle gidiyor. SGK kayıtlarına göre Şahin 10 yıldır sigortalı görünüyor.

Şahin'in babası Hasan Şahin, Aralık 2007'de vefat etmiş. Ailenin maddi durumu çok iyi sayılmaz. Öyle ki, baba Şahin ölmeden önce yeşil kart kullanıyormuş.

---

Hala arkasında kimsenin olmadığını iddia edebilecek, bu kadının yalancının teki olmadığını kabul edemeyecek birisi varsa bile onunla bu konu tartışılmayacak derecededir arkadaş...

İslamdan korkan sola yakın özgür düşünceyi savunan arkadaşlara ithafen, asıl korkulması gerekenlerden ışık alıyorsunuz haberiniz yok..
 
  • Beğen
Tepkiler: zehircbbb


zehircbbb

zehircbbb

Üye
Moruk bise diimi TarikaTTen vs.den daHa iisiNi yapMıs en ii dogru yoL isde..
BiLgi için tsK. Kardesm :)
 
izmirligenc

izmirligenc

Üye
ne guzell herseyden uzak yasiyor rahat biraksalar tabi
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Moruk bise diimi TarikaTTen vs.den daHa iisiNi yapMıs en ii dogru yoL isde..
BiLgi için tsK. Kardesm :)
:ah bu cevabı beklemiyordum..

ne guzell herseyden uzak yasiyor rahat biraksalar tabi
mesele de islami kesimi kötüleyip medyatik hale getirdikten sonra böyle çirkin oyunlar oynanması. Hani nerede o köylü fadime şahin ? çünkü hepsi yalan, ama moruq en güzelini yapmış bence :) gerçekler türkiyede ne kadar dümen dönse şeytana taklalar atıldığını yalanı dolanı kimse göremiyormuş bunu anladım..
 
zehircbbb

zehircbbb

Üye
Ya meseLe gormek degıL gercekTen ama KimseNin içini biLemeyiz ki :) BeLki de gercekTen sıyrıLmak ısTedı arTık.. Ama bakın iNce dusuNmek Lazım o koyLu Fadıme Nerden buLdu bu Parayı ?? Demekkı haLa DayaNagı war ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt